Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Aydın Haber Didim'de Bayram Coşkusu! İlçede İğne Atsan Yere Düşmüyor, Esnaf Bayramın Keyfini Çıkardı

Didim'de Bayram Coşkusu! İlçede İğne Atsan Yere Düşmüyor, Esnaf Bayramın Keyfini Çıkardı

Didim ilçesindeki sahillere büyük ilgi! Hem yerli hem yabancı turistler, oteller ve yazlık konutlar dolup taşarken, merkez ve mahalle sahilleri adeta doldu. Konaklama tesisleri tıka basa dolarken, kamplarda çadır tatili yapanların sayısı da arttı. Yerli turistlerin bu yıl Didim'e daha fazla ilgi gösterdiği belirtiliyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Didim'de Bayram Coşkusu! İlçede İğne Atsan Yere Düşmüyor, Esnaf Bayramın Keyfini Çıkardı

Aydın'ın Didim Sahilleri Tatilcilerle Dolup Taştı

Yerli ve yabancı turistlerin Didim sahillerine akını devam ediyor, otellerin ve yazlık konutların bulunduğu ilçede 'iğne atsan yere düşmez' tablosu yaşanıyor.

Kurban Bayramı tatiliyle yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Didim'e on binlerce kişi akın etti, hava sıcaklığının yüksek olması da deniz keyfini arttırıyor.

Didim'de tatilcilerin ve yazlıkçıların ilgisiyle doluluk oranı neredeyse yüzde 100'e ulaşan konaklama tesisleri, sahilleri renklendiriyor.

Yerli turistlerin ağırlıkta olduğu Didim'de, yazlık konutlar ve otellerin yanı sıra kamplarda da tatil yapanların sayısının oldukça fazla olduğu belirtiliyor.

Didim'deki yoğunluktan dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi ek tedbirler alarak, tatilcilerin sorunsuz bir şekilde tatillerini geçirmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kurban Bayramı Sonrası Yakıt Fiyatları Yükselişte!

Kurban Bayramı Sonrası Yakıt Fiyatları Yükselişte!