Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Aydın Haber Didim'de tatilcilerin akını devam ediyor: Turist yoğunluğu nedeniyle Iğne atılsa yere düşmüyor

Didim'de tatilcilerin akını devam ediyor: Turist yoğunluğu nedeniyle Iğne atılsa yere düşmüyor

Didim'in turizm cenneti Altınkum plajı, 9 günlük bayram tatilinde tatilcilerin akınına uğradı. Plajlar dolup taşarken, Aydın'ın turistik ilçesi Didim, ziyaretçi akınıyla renklendi.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Didim'de tatilcilerin akını devam ediyor: Turist yoğunluğu nedeniyle Iğne atılsa yere düşmüyor

Didim'de Bayram Tatili: Turist Akını ve Doluluk Oranları

Bayram tatili süresince turizm beldelerine yoğun bir turist akını yaşanırken, Aydın'ın turistik ilçesi Didim, misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Didim'e 3 günlük süre içerisinde yaklaşık 300 bin tatilcinin ziyaret ettiği belirtilirken, beş yıldızlı oteller tamamen doluluk oranlarına ulaştı.

Butik ve apart otellerde ise bayram tatili boyunca doluluk oranlarının %90'larına ulaştığı bilinirken, plajlarda neredeyse yer kalmadı.

İlçenin turizm merkezi konumundaki Altınkum Plajı'nda adım atacak yer bulmak neredeyse imkansız hale gelirken, Didim Belediyesi'nin şemsiye ve şezlongları ücretsiz hale getirmesiyle bölgeye ilginin arttığı gözlendi.

Koy halk plajları, Yeşilkent sahili, Manastır, Cennet, Sarıkum ve Beyazkum plajları da tatilcilerini ağırlarken, çevre illerden ve ilçelerden gelen misafirlerin sayısında artış yaşandığı görüldü.

Didim'de sıcaklık 43 dereceyi bulurken, bunaltıcı sıcaktan bunalan tatilciler serin suların keyfini çıkardı.

Yalı Caddesi'ndeki esnaflar yoğunluktan memnun kalırken, merkezdeki esnaflar da bayram tatili süresince artan hareketlilikten memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İkinci el otomobil pazarında büyük düşüş: Artık hiç hareket yok!

İkinci el otomobil pazarında büyük düşüş: Artık hiç hareket yok!