Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Balıkesir Haber AK Parti Balıkesir, Öğretmenevi'nde bayramlaşma etkinliği düzenledi

AK Parti Balıkesir, Öğretmenevi'nde bayramlaşma etkinliği düzenledi

AK Parti'nin bayramlaşma etkinliğine, İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, eski İl Başkanı ve Milletvekili Adil Çelik, eski Milletvekilleri Ali Osman Sali, Kasım Bostan, eski Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, mevcut ve eski İl ve İlçe Yönetimleri ile mahalle Yönetimleri katıldı.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
AK Parti Balıkesir, Öğretmenevi'nde bayramlaşma etkinliği düzenledi

AK Parti Protokolünden Bayram Mesajı

AK Parti protokolü, birlik ve beraberlik mesajı vererek bayram temennilerini sıraladı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, "Rabbimize şükürler olsun, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bir Bayram daha bizi kavuşturdu." dedi.

Aydemir, "Yardımlaşmanın ve dayanışmanın sevinçlere dönüştüğü bir bayramda bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

173 köydeki hayırlarda bir araya gelen hemşerilerle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydemir, "Hasret giderdik, teşkilatımız, kadınlarımız ve gençlerimiz sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam ediyor." şeklinde konuştu.

Aydemir, "Vatandaşlarımıza her daim ulaşma gayretindeyiz, köy hayırları da bu güzel buluşmalara vesile oluyor." diye ekledi.

AK Parti İl Başkanı, "Allah yüce gönüllü, merhamet timsali vatandaşlarımızın hayırlarını kabul etsin." temennisinde bulundu.

Aydemir, "Seçimlerden sonra da dimdik ayaktayız, seçmenin kararına saygı duyuyoruz, 20 ilçedeki haksızlıkların takipçisi olacağız." açıklamasında bulundu.

Gazze'deki soykırıma dikkat çeken Aydemir, "Kurban Bayramı vesilesiyle abluka altında soykırıma uğrayan Gazze ve Doğu Türkistan'daki Uygur kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlum coğrafyalardaki kan dökülmelerinin durmasını diliyorum." şeklinde temennisini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir İtfaiyesi Hızla Devreye Girerek Yangını Kontrol Altına Aldı

Balıkesir İtfaiyesi Hızla Devreye Girerek Yangını Kontrol Altına Aldı