Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Balıkesir Haber Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, logosundaki 'B' harfini yenileyerek değişime gitti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, logosundaki 'B' harfini yenileyerek değişime gitti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, dijital iletişime uygun olarak logosunu revize etti. Mevcut 'B' harfi Balıkesir haritası baz alınarak 'sevgi' ve 'kucaklaşma' temalarıyla yenilendi. Yeni logo Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, logosundaki 'B' harfini yenileyerek değişime gitti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurumsal Kimliğini Güçlendirmek İçin Logo Değişikliği Yaptı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, kurumsal kimliklerini güçlendirmek ve vatandaşlarla iletişimi artırmak amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, logosunu dijital iletişimin ihtiyaçlarına uygun olarak yeniden tasarladı.

Meclis Tarafından Onaylanan Yeni Logo Deniz ve Doğa Temalarını İçeriyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edilen yeni logo, Balıkesir'in eşsiz doğasını simgeleyen deniz ve Kazdağları'na atıfta bulunuyor. Logoda yer alan "B" harfi, turkuaz renkte tasarlanarak sevgi ve kucaklaşma temalarını yansıtıyor.

Logo Değişimi Belediyeye Ek Maliyet Getirmeyecek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, logonun, akademisyenler ve grafik tasarımcıların gönüllü katkılarıyla oluşturulduğunu ve bu nedenle belediye bütçesinden herhangi bir ödeme yapılmadığını belirtti. Ayrıca, eski logonun basılı olduğu materyaller tükenene kadar değiştirilmeyeceği ve bu değişimin belediyeye ek maliyet getirmeyeceği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kurban Bayramı'nda Sağlıklı Beslenme İpuçları

Kurban Bayramı'nda Sağlıklı Beslenme İpuçları