Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Balıkesir Haber Balıkesir'de Bayram Coşkusu Yükseliyor

Balıkesir'de Bayram Coşkusu Yükseliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayarak, 9 günlük bayram tatili için şehirde huzur ve güven ortamı sağladıklarını söyledi. Akın, herkesi eşsiz plajlarda tatil yapmaya davet etti.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Balıkesir'de Bayram Coşkusu Yükseliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı tatiline hazır!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı tatiline hazır olmak adına gerçekleştirdiği çalışmalarla şehri her yönden donanımlı hale getirdi.

Vatandaşların bayram ziyaretleri için mezarlıkları titizlikle temizleyen belediye ekipleri, ibadethanelerde de özel temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Zoonoz hastalıkların yayılmasını engellemek amacıyla Hayvan Pazarı'nı sterilize eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda şehir genelinde haşere kontrol çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir Sahilleri Bayramın Gözdesi Olacak Balıkesirli vatandaşların ve tatilcilerin keyifle vakit geçirebileceği sahil bölgelerinde, Mavi Bayraklı Plajlarda yapılan temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, plajların düzenli temizliğini de sağlayacak.

Güvenli bir tatil sunmak adına cankurtaran hizmeti veren belediye, plajların kalitesini ve temizliğini her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyor. Tüm Hazırlıklar Tamam Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bayram öncesinde yaptığı açıklamada, "Bayramlar, bizim birlik ve beraberliğimizi pekiştiren değerli günlerdir. Paylaşmanın, sevdiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımız özel zaman dilimleridir." dedi.

Kurban Bayramı'nın manevi önemine vurgu yapan Başkan Akın, "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm detayları titizlikle planladık. Bereketin, dayanışmanın ve sevginin simgesi olan Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm vatandaşlarımızın sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, logosundaki 'B' harfini yenileyerek değişime gitti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, logosundaki 'B' harfini yenileyerek değişime gitti