Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Bursa Haber Emekli Bozbey’in Kriterlerine Uygun 705 Bin Kişiye Emeklilik Müjdesi

Emekli Bozbey’in Kriterlerine Uygun 705 Bin Kişiye Emeklilik Müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında emekli yardımı vaadi gündemde. CHP'li Başkan Bozbey'in sözüyle 13 bin emekliye yardım yapılıyor. AK Parti destek verdiğini belirtti.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Emekli Bozbey’in Kriterlerine Uygun 705 Bin Kişiye Emeklilik Müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında Emekli Yardımı Vaadi Gündemde

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin haziran ayı meclis toplantısında, CHP'li Başkan Mustafa Bozbey'in seçim öncesi verdiği 'emeklilere her ay 2 bin liralık yardım' sözü ön plana çıktı.

Bozbey: 120 Bin Emekli Başvurdu, 13 Bin Kişiye Yardım Yapıyoruz

Bozbey, destek için şu ana kadar 120 bin emeklinin belediyeye başvurduğunu ve başvuranlardan 13 bin kişiye yardım ettiklerini belirterek, bu sayıyı 15 bine çıkarmayı planladıklarını ifade etti.

AK Partili Adiloğlu: Emeklilere Zaten Destek Veriyorduk

AK Parti Meclis Üyesi Ali Sait Adiloğlu, Bozbey'in açıklamalarına tepki göstererek, emeklilere yönelik desteğin zaten AK Parti döneminde var olduğunu ve belediye olarak 6 ve 12 ay boyunca ile her iki bayram öncesinde emeklilere yardım ettiklerini belirtti. Adiloğlu, '50 bin ihtiyaç sahibi ailenin içinde yaklaşık 10 bin emekli aileye zaten destek oluyorduk. Bursa'da 705 bin emekli var, bizce Bozbey'in kriterlerine uyan emekli sayısı oldukça az' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayram öncesi ilaçlama çalışmaları hız kazandı

Bayram öncesi ilaçlama çalışmaları hız kazandı