Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Çanakkale Haber Çanakkale'de rekor kıran dalgıç, dev vatozla karşılaşmasını muhteşem bir şekilde kaydetti!

Çanakkale'de rekor kıran dalgıç, dev vatozla karşılaşmasını muhteşem bir şekilde kaydetti!

Ege Denizi'nde dalış yapan dünya rekortmeni dalgıç Müjdat Turan, 2 metre uzunluğundaki halatla bağlanmış dev vatozu görüntüledi. Kuyruğu kesilmiş olan vatozu tehlikeli bulan Turan, onu dünyasında bıraktı. Vatozun zehirli olduğunu belirten dalgıç, türünün en büyüklerinden biri olduğunu da sözlerine ekledi.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Çanakkale'de rekor kıran dalgıç, dev vatozla karşılaşmasını muhteşem bir şekilde kaydetti!

Ege Denizi'nde Rekortmen Dalgıç Müjdat Turan, Kuyruğu Kesilmiş Dev Vatozu Görüntüledi

Ege Denizi'nde trofe avı için dalış yapan rekortmen dalgıç Müjdat Turan, 2 metre uzunluğunda ve kuyruğu halatla bağlı dev bir vatozu su altı kamerasıyla kaydetti.

Müjdat Turan, vatozun tehlikeli olduğunu belirterek, kuyruğu kesilmiş olmasına rağmen halatla bağlı olduğundan yaklaşamadığını ve onu doğal ortamında bıraktığını açıkladı.

Turan'ın Denizdeki Vatoz Macerası

Ege Denizi'nin kuzeyinde trofe avı için dalış yapan rekortmen dalgıç Müjdat Turan, dalış sırasında kuyruğu kesilmiş ve halatla bağlanmış dev vatozu fark ederek su altı kamerasıyla görüntüledi.

Turan, vatozun kendisine yaklaşmasının ardından derinlik nedeniyle balığı kurtaramadığını belirterek, durumu izleyerek vatozu o şekilde bıraktığını söyledi.

Vatozun Boyutu ve Tehlikeli Yapısı

Müjdat Turan, sosyal medyada paylaştığı vatoz görüntülerine takipçilerden ilgi gördüğünü ve vatozu kurtaramamanın üzücü olduğunu belirtti.

Vatozun dinozorlar çağından kalma bir tür olduğunu ifade eden Turan, 2 metre uzunluğunda ve 70-80 kilo ağırlığında dev vatozun bölgedeki en büyüklerden biri olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ege'nin Eşsiz Güzelliği: Adeta Bir Cennet Köşesi! Her Zaman Dolu Olan Ziyaretçi Akını Devam Ediyor

Ege'nin Eşsiz Güzelliği: Adeta Bir Cennet Köşesi! Her Zaman Dolu Olan Ziyaretçi Akını Devam Ediyor