Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Denizli Haber Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Edip Akbayram Konseriyle Coşkuyla Kutlandı

Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Edip Akbayram Konseriyle Coşkuyla Kutlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Edip Akbayram konserine on binlerce Denizlili katıldı, coşku dolu anlar yaşandı.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Edip Akbayram Konseriyle Coşkuyla Kutlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Edip Akbayram konseri, Denizlililere unutulmaz anlar yaşattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan on binlerce vatandaş, usta sanatçı Edip Akbayram’ın şarkılarıyla bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Konser programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve eşi Nilgün Çavuşoğlu, Başkanvekili Ali Marım, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçe belediye başkanları, davetliler ve on binlerce vatandaş katıldı.

Gecede, Edip Akbayram güçlü sesiyle sevilen şarkılarını seslendirirken, alanda toplanan kalabalık duygusal ve coşkulu anlar yaşadı. Sanatçının performansı sırasında on binlerce kişi şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Denizlililere teşekkür eden Edip Akbayram, “Eşkıyaların, kadına şiddet uygulayanların, çocuk istismarcılarının, uyuşturucu baronlarının, tarikat ve cemaatlerin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden soysuz ve namussuzların olmadığı, yapanın yanına kar kalmadığı bir Türkiye özlemiyle Denizlili canlara, dostlara merhaba diyorum. İyi ki varsınız," ifadelerini kullandı.

Konserde bir konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 26 Ağustos'ta başlayan ve zaferle sonuçlanan büyük bir bayramı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, etkinliğe emek veren herkese teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise, katılımcılara ve bu anlamlı günün gerçekleşmesinde emeği geçen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür ederek, “Mutlu bir Denizli'yi inşa etmek için çalışıyoruz,” dedi. Çavuşoğlu, “Yüzü gülen insanların, kadınıyla erkeğiyle mutlu olduğu, kimsenin ötekileştirilmediği, sevginin, dostluğun ve barışın egemen olduğu bir Denizli için bu yolculuğa çıktık,” diye konuştu.

Başkan Çavuşoğlu, Edip Akbayram’a bu özel gün için teşekkür ederek Denizli’nin simgesi olan horoz figürlü bir kaide hediye etti. Konser, Zafer Bayramı coşkusunun ve birlik beraberliğin vurgulandığı duygusal anlarla sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Efes Selçuk'ta “Zafere Uyanan Gece” Etkinliği ile Kurtuluş Savaşı Kahramanları Anıldı

Efes Selçuk'ta “Zafere Uyanan Gece” Etkinliği ile Kurtuluş Savaşı Kahramanları Anıldı