Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Denizli Haber Denizli'de Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı: Genç Oğul Hayatını Kaybetti, Baba Yaralı

Denizli'de Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı: Genç Oğul Hayatını Kaybetti, Baba Yaralı

Denizli'de sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı yapıldı. 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, baba yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Saldırganın kimliği henüz belirlenemedi.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Denizli'de Baba ve Oğluna Silahlı Saldırı: Genç Oğul Hayatını Kaybetti, Baba Yaralı

Denizli'de Baba ve Oğluna Yönelik Silahlı Saldırı: Genç Oğul Hayatını Kaybetti

Denizli'de meydana gelen korkunç hadisede, bir baba ile oğluna silahlı saldırı gerçekleştirildi, sonucunda 16 yaşındaki genç hayatını kaybederken, baba da yaralandı ve hemen olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay, Denizli Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesin'de meydana geldi ve baba Emrah Görmez ile oğlu Muhammet Hüseyin Görmez (16), sokakta ilerlerken yanlarına yaklaşan bir araçtan kimliği belirsiz iki kişi tarafından silahla ateş açıldı.

Ateş sonucunda baba ve oğul vücutlarına birçok mermi isabet etti, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine çağrıldı ve ağır yaralanan baba Emrah Görmez Denizli Devlet Hastanesine, oğlu Muhammet Hüseyin Görmez ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki genç tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, durumu ağır olan baba Görmez acil bir şekilde ameliyata alındı ve polis ekipleri saldırganların kimliklerini tespit edip yakalamak için geniş kapsamlı bir operasyon başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, aile, komşular ve şehir genelinde derin bir üzüntü hakim.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa'da Kız Çocuğu Yaya Geçidinde Otomobilin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti!

Manisa'da Kız Çocuğu Yaya Geçidinde Otomobilin Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti!