Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Dünya Prensesin görevine dönme umudu..

Prensesin görevine dönme umudu..

Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayındaki karın ameliyatı sonrası kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Kraliyet ailesine ilişkin gelişmeler yakından takip edilirken, bir kaynak Kate'in görevine dönemeyeceğini belirtti.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Prensesin görevine dönme umudu..

Galler Prensesi Kate Middleton'un Sağlık Durumu Hakkında Güncel Gelişmeler

Galler Prensesi Kate Middleton, Mart ayında kanser tedavisi gördüğünü duyurduktan sonra kamuoyundan uzak kaldı ve şu anda iyileşme sürecinde olduğu bildiriliyor. Kate'in yakın çevresine göre, iyileşme süreci iyi gidiyor, ancak bazıları onun kraliyet görevine geri dönüp dönmeyeceğini merak ediyor.

Bir kaynak, Kate'in son zamanlarda evde bazı işleri tek başına yaptığını ve çocuklarıyla ilgilenebilecek kadar güçlü hissettiğini belirtirken, diğer bir kaynak ise Kate'in iyileşme sürecinin olumlu ilerlediğini dile getirdi.

Çünkü bağışıklığı zayıf olduğu için ve insanların onu tehlikeye atmamak adına çok fazla insanla temas etmesine izin verilmediği için sınırlı sosyal etkileşimde bulunuyor. Ancak Kate, hala ayakta ve güçlü bir şekilde ilerliyor. Kraliyet görevine geri dönüp dönmeyeceği ise belirsizliğini koruyor. Kensington Sarayı Sözcüsü, Kate'in şu anda iyileşmek ve mahremiyete ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Doktorların izin verdiği zaman işine geri döneceği söylenen Kate'in ekibinden bir kaynak, Kate'in döndüğünde hangi görevleri üstlenebileceğinin değerlendirildiğini belirtirken, "İnsanlar, onun daha önceki rolüne bir daha asla geri dönemeyeceğini düşünüyor olabilir." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kademeli emeklilik gelecek mi? Kademeli emeklilik ne zaman çıkacak?

Kademeli emeklilik gelecek mi? Kademeli emeklilik ne zaman çıkacak?