Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Eğitim Ege Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Tezli Yüksek Lisans Programı Açıldı

Ege Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Tezli Yüksek Lisans Programı Açıldı

Ege Üniversitesi, İletişim Fakültesi bünyesinde açtığı Yeni Medya ve İletişim Tezli Yüksek Lisans Programı ile geleneksel ve yeni medya alanlarında uzmanlar yetiştirmeyi hedefliyor. Program, Yükseköğretim Kurulu onayı ile hayata geçti ve dijital teknolojilere uyum sağlayacak uzmanların yetiştirilmesi amaçlanıyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Ege Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Tezli Yüksek Lisans Programı Açıldı

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi, Yükseköğretim Kurulunun onayı ile Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Yeni Medya ve İletişim Tezli Yüksek Lisans Programı açtı. Bu program kapsamında, hem geleneksel hem de yeni medya alanlarında uzmanlar yetiştirilecek. Ege Üniversitesi, iletişim fakültesi ile bilimsel altyapısını güçlendirerek, gençlere yönelik yenilikçi ve akredite eğitim modeli sunmaya devam ediyor.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üniversitenin dijitalleşme, bilgi iletişim teknolojileri ve yapay zeka gibi alanlarda yenilikçi bir yaklaşıma sahip olduğunu belirterek, "Yeni Medya ve İletişim Tezli Yüksek Lisans Programının üniversitemize kazandırılmasını önemli bir adım olarak görüyorum. Bu program, eğitim kalitemizi daha da ileriye taşıyacak" dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin ise, “Yeni Medya ve İletişim Bölümü, dijital teknolojileri doğru kullanabilen bireyler yetiştirecek. Öğrencilerimiz, dijital ortam araştırma yöntemlerine hakim, analiz kabiliyeti yüksek bireyler olarak sektöre adım atacaklar. YÖK tarafından onaylanan bu yeni programın fakültemize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD ve Litvanya'dan Ukrayna ve Tayvan İçin Ortak İşbirliği Kararı

ABD ve Litvanya'dan Ukrayna ve Tayvan İçin Ortak İşbirliği Kararı