Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Ekonomi Emeklilere Haziran Ayı Müjdesi: Tüm Emekliler Ücretsiz Olarak Faydalanabilecek!

Emeklilere Haziran Ayı Müjdesi: Tüm Emekliler Ücretsiz Olarak Faydalanabilecek!

Emeklilere haziran ayında ücretsiz internet müjdesi verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm emeklilerin faydalanabileceğini duyurdu. Detaylar için haberimizi okuyabilirsiniz.
yazar
Güven Kocaavcı
Güven Kocaavcı
Emeklilere Haziran Ayı Müjdesi: Tüm Emekliler Ücretsiz Olarak Faydalanabilecek!

Emeklilere Ücretsiz Konaklama Müjdesi

Emekliler için müjdeli bir haber geldi, artık yaz aylarında Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı uygun yurtlar ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Bakan Işıkhan Açıkladı: Yaz Aylarında Emeklilere Özel Fırsatlar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Haftası Buluşması programında yaptığı açıklamada, emeklilere yönelik sunulan yeni hizmetlerden birinin de yaz aylarında ücretsiz konaklama imkanı olduğunu duyurdu.

TCDD'den Emeklilere İndirim Müjdesi

Bakan Işıkhan'ın yanı sıra, emeklilere sağlanan diğer bir avantaj ise TCDD'nin ana hat trenlerinde yıl boyunca geçerli olacak yüzde 10 indirim oldu.

Emekliler artık kamuya ait misafirhane, öğretmenevleri, sosyal tesisler ve konukevlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabilecekler. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı tesisleri ile sendikaların misafirhaneleri ve sosyal tesislerinde de özel indirimler sağlanacak.

PTT Kargo ve PTTcel gibi hizmetlerde de pek çok indirim kampanyası emeklilerin kullanımına açıldı. Bu uygulamalarla emeklilere yönelik destek ve avantajlar her geçen gün artmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burhaniye'de bağımlılıkla mücadele semineri

Burhaniye'de bağımlılıkla mücadele semineri