Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Ekonomi Türkiye’nin İş Okulu BMI, CFO’ları Geleceğe Hazırlayacak Sertifika Programını Duyurdu

Türkiye’nin İş Okulu BMI, CFO’ları Geleceğe Hazırlayacak Sertifika Programını Duyurdu

BMI Business School, 21 Eylül - 27 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği Stratejik Finansal Liderlik Sertifika Programı ile geleceğin lider CFO’larını yetiştirmeyi hedefliyor. Program, finans yönetiminde deneyim sahibi profesyonellerin CFO rolüne hazırlanmasına yardımcı olacak.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Türkiye’nin İş Okulu BMI, CFO’ları Geleceğe Hazırlayacak Sertifika Programını Duyurdu

Küresel ve yerel ekonomik belirsizlikler devam ederken, finans liderlerinin şirket içindeki rolü giderek daha kritik hale geliyor. Türkiye’nin önde gelen iş okullarından biri olan Business Management Institute (BMI), bu bağlamda önemli bir adım attı ve 21 Eylül - 27 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği Stratejik Finansal Liderlik Sertifika Programı ile geleceğin lider CFO’larını yetiştireceğini duyurdu.

Küresel ekonominin geleceği, artan faiz ve enflasyon oranları ile belirsizlikler iş dünyasını derinden etkiliyor. Şirketler, finansal stratejilerini daha çevik ve sürdürülebilir hale getirmeye çalışırken, CFO’ların (Finans Müdürü) rolü büyük önem taşıyor. CFO’lar, özellikle ekonomik dalgalanmalar sırasında işletmelerin finansal sağlığını korumak için nakit akışını yönetmek, kaynakları değerlendirmek ve doğru kararlar almak gibi kritik görevler üstleniyor.

BMI Business School İstanbul Genel Müdürü Hasan Altunkaya, bu çerçevede düzenlenecek olan sertifika programının detaylarını paylaştı: “Bir şirketin finansal direksiyonunu elinde tutan CFO’lar, uzmanlıkları, stratejik düşünme becerileri ve risk yönetimi konusundaki deneyimleri sayesinde, kurumlarının hem bugününü hem de geleceğini güvence altına alıyor. Biz de iş dünyası için böylesi başat bir rol üstlenen CFO’ları liderliğe hazırlamak için harekete geçtik. Bu program ile finansal yönetimde deneyim sahibi profesyonelleri CFO rolüne hazırlamayı amaçlıyoruz.”

CFO Adaylarına 60 Saat Eğitim

Stratejik Finansal Liderlik Sertifika Programı, yalnızca hafta sonları düzenlenecek ve 60 saatlik bir eğitim sürecini kapsayacak. Program, katılımcılara finansal yönetim ve liderlik becerilerini geliştirme fırsatı sunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni Attosaniye Elektron Mikroskobu, Keşifler İçin Yeni Ufuklar Açıyor

Yeni Attosaniye Elektron Mikroskobu, Keşifler İçin Yeni Ufuklar Açıyor