Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel Bayram tatili boyunca sağlık ve huzurunuz bol olsun!

Bayram tatili boyunca sağlık ve huzurunuz bol olsun!

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Şehirli, "Komşularımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz bayram boyunca her türlü acil duruma hazır olacak" dedi.
yazar
Haber Merkezi
Bayram tatili boyunca sağlık ve huzurunuz bol olsun!

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'nin Bayram Mesajları

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Kurban Bayramı'nın 1.nci günü olan 16 Haziran Pazar günü ekiplerin Kepsut Yolu'nda bulunan Hayvan Pazarı'nda küçükbaş kesim işlemlerini gerçekleştireceğini belirtti.

Şehirli, "Tüm vatandaşlara sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum, bayramda da çalışmalarımızla halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi ve ekledi: "Bu bayram, mutluluk, huzur ve bereket getirsin, sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum."

Hakan Şehirli, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren önemli günler olduğunu vurgulayarak, "Dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve paylaşımın ön planda olduğu bu özel günde Altıeylül halkı olarak bir araya gelerek sevdiklerimizle birlikte olacağız" şeklinde konuştu.

Altıeylül Belediye Başkanı, toplumun tüm kesimlerine hitap edecek projelerle ilçenin yaşam konforunu artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Altıeylül için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz, sizlerin verdiği destekle ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeye gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Hakan Şehirli, belediyenin nöbetçi ekiplerinin bayram boyunca görevlerinin başında olacağını söyleyerek, "Kurban Bayramınızı güvenli ve huzurlu geçirebilmeniz için ekiplerimiz sürekli olarak görevlerinin başında olacak" mesajını verdi ve tüm Altıeylül halkının Kurban Bayramı'nı kutlayarak, sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmaris'te Jeep Safari Turlarında Sıkı Kontroller Başladı

Marmaris'te Jeep Safari Turlarında Sıkı Kontroller Başladı