Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Marmaris'te Jeep Safari Turlarında Sıkı Kontroller Başladı

Marmaris'te Jeep Safari Turlarında Sıkı Kontroller Başladı

Marmaris’teki jeep safari turları sıkı denetim altında! Emniyet ve Jandarma ekipleri kırsal bölgeleri kontrol ederek güvenliği sağlıyor.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Marmaris'te Jeep Safari Turlarında Sıkı Kontroller Başladı

Marmaris Bölge Trafik İstasyon Amirliği, Safari Rotalarındaki Trafik Denetimlerini Sıklaştırarak Güvenliği Artırıyor

Marmaris Bölge Trafik İstasyon Amirliği, turistlerin araç içinde kemerlerini açmalarını engellemek ve evrak eksikliği olan araçlara ceza kesmek amacıyla safari rotalarında trafik denetimlerini sıklaştırdı.

Bu sabah gerçekleştirilen denetimlerde, Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve İlçe Jandarma trafik ekipleri işbirliğiyle, trafiğe kapalı toprak yollarında su savaşları sırasında yaşanan güvenlik ihlallerine dikkat çekildi.

Başarının sırrının hem yolcuların güvenliğini sağlamak hem de bölgenin doğal güzelliklerine zarar vermemek olduğunu belirten Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Oktay Çobanoğlu, jeep safari turlarında güvenliğin sürekli denetlendiğini vurguladı.

Amir Çobanoğlu, ekiplerin düzenli aralıklarla denetimler yaparak sürücüleri ve rehberleri kurallara uymaları konusunda bilinçlendirdiğini ve kurallara uymayan sürücülere ceza kesileceğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jandarma birimleri hayvan hırsızlığı çetesini operasyonla çökertti: 3 kişi tutuklandı

Jandarma birimleri hayvan hırsızlığı çetesini operasyonla çökertti: 3 kişi tutuklandı