Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Genel TatilBudur: Eylül Ayı Rezervasyonları Yüzde 20 Arttı, Sezon Ekim Sonuna Kadar Devam Edecek

TatilBudur: Eylül Ayı Rezervasyonları Yüzde 20 Arttı, Sezon Ekim Sonuna Kadar Devam Edecek

TatilBudur CEO'su Onur Otruş, Eylül ayı rezervasyonlarının geçen seneye göre yüzde 20 arttığını ve tatil sezonunun Ekim sonuna kadar devam edeceğini açıkladı.
yazar
Edanur Köylü
Editör
TatilBudur: Eylül Ayı Rezervasyonları Yüzde 20 Arttı, Sezon Ekim Sonuna Kadar Devam Edecek

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, henüz tatile gidemeyenler ya da yaz bitmeden bir kez daha tatil yapmak isteyenlere fırsat sunuyor. Türkiye’nin önemli tatil bölgelerinde keyifli deneyimlere aracılık eden TatilBudur, Eylül ayı rezervasyon taleplerini değerlendirdi. TatilBudur CEO’su Onur Otruş, bu dönemde misafirlerinin yoğun olarak Bodrum, Kuşadası, Alanya, Side ve Kemer bölgelerine rezervasyon yaptırdıklarını belirtti.

Onur Otruş, rezervasyon adetlerini geçen sene ile karşılaştırarak, “Eylül ayının ilk haftaları, okullar açılmadan tatil yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir dönem. Bu sene rezervasyonlarımızda geçen seneye göre yüzde 20 oranında artış olduğunu söylemek mümkün. Bu rakamın ay sonuna kadar yüzde 25’e ulaşmasını bekliyoruz,” dedi. Temmuz ve Ağustos aylarında genellikle uzun süreli konaklamaları tercih eden misafirlerin, Eylül’de ortalama 3-4 gece konaklamalı planlar yaptığını belirten Otruş, “Güney Ege ve Akdeniz’e yönelik tatil planlamalarının, okullar açıldıktan sonra da devam edeceğini öngörüyoruz. Bu sene sezon Ekim sonuna kadar devam edecek. Daha sakin ve serin havalarda tatil yapmak isteyenlerin, Eylül’ün ikinci yarısı ve Ekim ayı için planlamalar yaptığını görüyoruz,” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum FK, Göztepe Maçına Hazırlanıyor: Ege ve Obekpa'dan Motive Edici Mesajlar

Bodrum FK, Göztepe Maçına Hazırlanıyor: Ege ve Obekpa'dan Motive Edici Mesajlar