Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Bodrum FK, Göztepe Maçına Hazırlanıyor: Ege ve Obekpa'dan Motive Edici Mesajlar

Bodrum FK, Göztepe Maçına Hazırlanıyor: Ege ve Obekpa'dan Motive Edici Mesajlar

Süper Lig'deki ilk galibiyetini Konyaspor'a karşı alan Bodrum Futbol Kulübü, Göztepe maçına odaklandı. Genç yıldızlar Ege Bilsel ve Gabriel Obekpa, motive olduklarını ve takıma katkı vermeye devam edeceklerini belirtti.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Bodrum FK, Göztepe Maçına Hazırlanıyor: Ege ve Obekpa'dan Motive Edici Mesajlar

Süper Lig'in 3'üncü haftasında sahasında Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek lig tarihindeki ilk galibiyetini elde eden Bodrum Futbol Kulübü, cumartesi günü oynayacağı Göztepe maçına odaklandı. Ev sahibi Göztepe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak Gürsel Aksel Stadı'ndaki bu karşılaşmada da galibiyet hedefleyen yeşil-beyazlılar, Göztepe'ye karşı oynadıkları maçlarda hiç yenilgi almadı. Son 2 sezonda 1'inci Lig'de Göztepe ile 5 kez karşı karşıya gelen Bodrum FK, bu maçların 3'ünü kazanırken, 2'sinde sahadan beraberlikle ayrıldı.

İki takım ilk olarak 2022-2023 sezonunda Gürsel Aksel Stadı'nda karşı karşıya gelmiş ve Bodrum FK, rakibini deplasmanda 1-0 yenmeyi başarmıştı. Bodrum'da oynanan rövanş mücadelesi ise 1-1 sona ermişti. Aynı sezon, 1'inci Lig Play-Off çeyrek finalinde karşılaşan iki ekip, Bodrum FK'nın Göztepe'yi 3-1 yenmesiyle, Göztepe'nin Süper Lig hayalleri son buldu. Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda da Bodrum FK, Göztepe'ye galibiyet sevinci yaşatmadı. Bodrum'da 3-0 galip gelen yeşil-beyazlılar, son haftada Gürsel Aksel Stadı'ndaki maçta 1-1 berabere kaldı.

Geçen sezonu 2'nci sırada bitirip direkt Süper Lig vizesi alan Göztepe'nin aksine, Bodrum Futbol Kulübü Play-Off oynayarak Süper Lig'e yükseldi. Çeyrek finalde Boluspor'u, yarı finalde Çorum FK'yı eleyen Bodrum FK, finalde Sakaryaspor'u yenerek Süper Lig'e çıkmayı başardı.

Ege ve Obekpa Hazır

Göztepe maçına hazırlanan Bodrum FK'da genç yıldızlar Ege Bilsel ve Gabriel Obekpa, motive olduklarını ve sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti. Genç yetenek Ege Bilsel, "Takımıma katkı vermeye başladım ve bu beni çok mutlu ediyor. İlk galibiyetimizi aldık, takım için elimden geleni yapıyorum. Ligde kalıcı olmak istiyoruz ve bu hedefle çok çalışıyorum," dedi.

Takımın Nijeryalı oyuncusu Gabriel Obekpa ise, "Burada olmaktan çok mutluyum. Taraftarların desteği inanılmazdı ve bu beni çok motive etti. Fiziksel olarak kendimi hazır hissediyorum, süre aldığım sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım," diye konuştu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez Hayatını Kaybetti

Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez Hayatını Kaybetti