Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem Jandarma birimleri hayvan hırsızlığı çetesini operasyonla çökertti: 3 kişi tutuklandı

Jandarma birimleri hayvan hırsızlığı çetesini operasyonla çökertti: 3 kişi tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda hayvan hırsızlığı çetesi çökertildi. 1'i kadın olmak üzere 3 şüpheli tutuklandı ve cezaevine gönderildi.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Jandarma birimleri hayvan hırsızlığı çetesini operasyonla çökertti: 3 kişi tutuklandı

Muğla'da Hayvan Hırsızlarına Operasyon: 8 Şüpheli Gözaltına Alındı

Edinilen bilgiye göre, Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Milas bölgesinde meydana gelen hayvan hırsızlığı olaylarının faillerinin tespiti ve yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı.

Akçanerik Grubu'nun Peşine Düşüldü

Milas Bafa Jandarma Karakol Komutanlığı, İstihbarat Kısım Amirliği ve JASAT Timlerinden oluşan özel ekip tarafından 6 ay süren titiz ve ayrıntılı çalışma neticesinde Milas ilçesi bölgesindeki hayvan hırsızlığı olaylarını gerçekleştiren 'Akçanerik Grubu' tespit edilerek takibe alındı.

Operasyon: 8 Şüpheli Gözaltına Alındı

Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Akçanerik Grubu'na yönelik Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Aydın ili Söke ilçesi ve Muğla ili Milas ilçesinde tespit edilen 8 şüpheliye yönelik 4 ayrı adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi.8 şüpheli gözaltına alındıDüzenlenen operasyonda 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, şüphelilerin ev ve eklentileri ile şahıslara ait ahırlarda yapılan aramalarda; hırsızlık yapılan illere ait 3 çift ikiz, sahte ve çalıntı plaka, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeklere ait çok miktarda kartuş, suçtan elde edildiği değerlendirilen 40 bin TL nakit para, 9 adet şüpheli şahıslara ait cep telefonu, 6 adet kullanılmamış hayvan kulak küpesi, 19 adet kullanılmış hayvan kulak küpesi ile şüpheli A.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beklenmedik Fırsat: Kilo Fiyatında Dev İndirim, 85 Milyon Kişiyi Mutlu Etti!

Beklenmedik Fırsat: Kilo Fiyatında Dev İndirim, 85 Milyon Kişiyi Mutlu Etti!