Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Gündem Küçükçekmece'de Elektrik Kablolarındaki Patlamalar Esnafı Canından Bezdiriyor

Küçükçekmece'de Elektrik Kablolarındaki Patlamalar Esnafı Canından Bezdiriyor

Küçükçekmece'de yer altı elektrik kablolarında meydana gelen patlamalar ve yangınlar, esnafı uzun süredir mağdur ediyor. BEDAŞ'ın çalıştığı alanda sürekli kesintiler yaşanıyor, esnaf bu duruma tepki gösteriyor ve sorunların çözülmesini bekliyor.
yazar
Semra Köylü
Editör
Haberleri
Küçükçekmece'de Elektrik Kablolarındaki Patlamalar Esnafı Canından Bezdiriyor

İstanbul Küçükçekmece'de yer altı elektrik kablolarında meydana gelen patlamalar ve ardından çıkan yangınlar, esnafı mağdur etmeye devam ediyor. Sefaköy 1. Halkalı Caddesi'nde 6 aydır aynı noktada çıkan yangınlar ve elektrik kesintileri esnafın tepkisini çekti.

Bugün saat 14.00 sıralarında, elektrik dağıtım firması BEDAŞ ekiplerinin çalışma yaptığı alanda yağış sonrası elektrik kablolarında patlama oldu. Patlama sonucunda elektrik kablolarında yangın çıkarken, olay yerine itfaiye ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü, polis ise çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Esnaf, aynı noktada sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden ve yangınlardan şikayetçi. Yaklaşık 6 aydır bu bölgede elektrik kesintilerinin yaşandığını belirten esnaf, iş yerlerinde büyük zarara uğradıklarını ve bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyor. Yangının meydana geldiği noktada elektrik kablolarının açık olduğu görülürken, esnaf Ferman Ülker bu durumu "Elektrikler sürekli aynı yerden patlıyor, bu sorun çözüme kavuşturulmalı" şeklinde yorumladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmaniye'de Jandarma Orman Yangınlarına Karşı Bilgilendirme ve Önleyici Devriyeler Başlattı

Osmaniye'de Jandarma Orman Yangınlarına Karşı Bilgilendirme ve Önleyici Devriyeler Başlattı