Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber Alaçatı Turist Akınına Uğruyor, Esnafın Yüzü Gülüyor

Alaçatı Turist Akınına Uğruyor, Esnafın Yüzü Gülüyor

Artan pahalılık nedeniyle Bodrum’da turist sayısında düşüş yaşanırken, İzmir’in gözde tatil beldesi Alaçatı, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle cıvıl cıvıl. Restoranlar ve kafeler dolup taşarken, bölge esnafı yaz sezonunun hareketli geçmesini umut ediyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Alaçatı Turist Akınına Uğruyor, Esnafın Yüzü Gülüyor

Son zamanlarda artan pahalılık haberleri nedeniyle eski yoğunluğunu kaybeden Bodrum’un aksine, İzmir’in gözde tatil beldesi Alaçatı turist akınına uğruyor. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen Alaçatı, taş sokakları ve tarihi dokusuyla ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor.

Yaz sezonunun yoğun geçtiği Alaçatı’da restoranlar, kafeler ve butik oteller dolup taşarken, bölge esnafının da yüzü gülüyor. Otellerdeki doluluk oranları yüzde 100 seviyelerine ulaşırken, mekanlar turistlerin ilgisiyle şenleniyor. Tatilciler, Alaçatı’nın eşsiz atmosferinde keyif dolu anlar yaşarken, bölgedeki turizm hareketliliğinin yaz sezonu boyunca devam etmesi bekleniyor.

Alaçatı’ya gelen ziyaretçiler, beldenin kendine has atmosferini soluyarak, taş sokaklarında gezip butik otellerde ve restoranlarda keyifli vakit geçiriyor. Tatilciler, Alaçatı’nın doğal güzellikleri ve sıcak ortamında kendilerini yenilediklerini ifade ediyor. Bölgedeki yoğunluğun önümüzdeki günlerde de devam etmesi ve turizmin hareketliliğini koruması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ege İhracatçı Birlikleri'nden Ağustos Ayında 1,55 Milyar Dolarlık İhracat

Ege İhracatçı Birlikleri'nden Ağustos Ayında 1,55 Milyar Dolarlık İhracat