Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber İzmir Yarımada Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Günay seçildi

İzmir Yarımada Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Günay seçildi

İzmir'deki 9 ilçeyi kapsayan Yarımada Belediyeler Birliği'nin başkanı Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay oldu. Yarımada'nın yaklaşık 550 bin nüfusuyla önemli bir role sahip birlik, yeni başkanıyla çalışmalarına devam edecek.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
İzmir Yarımada Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Günay seçildi

Yarımada Belediyeler Birliği Seçimlerinde Mustafa Günay Güven Tazeledi

Karaburun, Çeşme, Seferihisar, Urla, Selçuk, Güzelbahçe, Balçova, Narlıdere ve Menderes ilçelerini kapsayan İzmir Yarımada Belediyeler Birliği Başkanı seçimleri sona erdi.

Mustafa Günay Başkan Seçildi

Urla Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seçimlerde sandıktan çıkan isim, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay oldu.

Yarımada'ya Yeni Bir Soluk Getirilecek

Urla Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda birlik üyeleri, birlik başkanı, encümen üyeleri ve komisyonlarını yeniden seçerek Kıyı Ege Belediyeler Birlik Başkanı olarak Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ı belirledi.

Günay, yaptığı açıklamada, "Yarımada'nın önemi ve değeri çok büyük. Turizmin başkenti yapmak için çalışacağız. Yerel yönetim anlayışına taze bir nefes olacağız. Deniz ve toprağın bahşettiğini emanet bilerek Yarımada'da değişimi görünür ve yaşanır kılacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli’de 60 öğrenci ve öğretmenler tavuklu pilavdan zehirlendi

Denizli’de 60 öğrenci ve öğretmenler tavuklu pilavdan zehirlendi