Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Sağlık Denizli’de 60 öğrenci ve öğretmenler tavuklu pilavdan zehirlendi

Denizli’de 60 öğrenci ve öğretmenler tavuklu pilavdan zehirlendi

Denizli'deki bir lisede veli tarafından dağıtılan tavuklu pilavdan yiyen öğrenciler, öğretmenler ve idareciler zehirlenme belirtileri gösterdi. Hastaneye başvuranlar arasında bulunuyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Denizli’de 60 öğrenci ve öğretmenler tavuklu pilavdan zehirlendi

Denizli İşadamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Tavuklu Pilav Zehirlenmesi

Denizli İşadamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğrenci velisinin, öğlen saatlerinde tavuklu pilav hayır yemeği dağıttığı bildirildi.

Öğrenciler Zehirlenme Belirtileri Gösterdi

Saat 15.00 sularında mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle 4-5 öğrencinin öğretmenleri tarafından Servergazi Devlet Hastanesi acil servisine götürüldüğü öğrenildi.

Okula Çok Sayıda Ambulans Sevk Edildi

Tavuklu hayır pilavından yiyen öğrencilerin ve okul çalışanlarının benzer şikayetler yaşaması üzerine, okula çok sayıda ambulansın sevk edildiği belirtildi.60 öğrenci ve öğretmen hastaneye başvurdu.

Besin zehirlenmesi belirtileri gösteren yaklaşık 60 öğrenci ve bazı okul çalışanları, Servergazi Devlet Hastanesi, Denizli Devlet Hastanesi ve bölgedeki özel bir hastaneye müracaat etti.

Okul yönetiminin rahatsızlanmaların başlaması üzerine erkenden tatil kararı aldığı ve öğrencilerin evlerine gönderildiği belirtildi.

Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle gelenlerin çoğunun ayakta tedavilerinin yapıldığı ve durumu ciddi olan kimsenin olmadığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Mutfağı Haftasında tüm Çanakkalelilere keşkek ikramı!

Türk Mutfağı Haftasında tüm Çanakkalelilere keşkek ikramı!