Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Kültür Sanat Balıkesir Dönüşüm Kongresi 30-31 Mayıs'ta tüm halka açık

Balıkesir Dönüşüm Kongresi 30-31 Mayıs'ta tüm halka açık

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin 'Balıkesir Dönüşüm Kongresi' için geri sayım başladı. 30-31 Mayıs'ta Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek kongrede şehrin temel sorunları ele alınacak, çözüm önerileri üzerinde ortak bir akıl oluşturulacak ve Balıkesirlilerin katılımıyla kararlar alınacak.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Balıkesir Dönüşüm Kongresi 30-31 Mayıs'ta tüm halka açık

Yenilikçi Konseptler İle Donatılacak Balıkesir Dönüşüm Kongresi Yaklaşıyor

Balıkesir Dönüşüm Kongresi, farklı başlıklarda 10 oturumun yanı sıra "Kentsel Planlama, Enerji ve İklim Değişikliği, Sosyal Kalkınma, Kırsal Kalkınma" gibi 10 farklı çalışma grubunu bir araya getirecek.

İş Dünyasının Önemli İsimleri Kongrede Buluşacak

Kongreye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, Prof.Tarık Şengül, Prof.Ruşen Çakır, Prof. Övgün Ahmet Ercan, Prof.Savaş Zafer Şahin gibi pek çok önemli isim katılacak.

Açıklamalara Göre Kongre Tüm Balıkesirlilere Açık Olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, kongreyi "Milli mücadelenin kongreler kenti olan Balıkesir'imizde yeni bir başlangıç için düzenliyoruz" sözleriyle duyurdu ve kongrenin Balıkesirlilerin katılımına açık olacağını belirtti.

Herkesin fikirlerini paylaşabileceği kongre, Balıkesir'in geleceğini belirleme noktasında önemli bir adım olarak görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar Şenlikleri sona erdi

Bahar Şenlikleri sona erdi