Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Magazin Murat Boz: "İzmir'de Olmak Bana Tatil Gibi Geldi"

Murat Boz: "İzmir'de Olmak Bana Tatil Gibi Geldi"

Kıbrıs'ta konser veren Murat Boz, gazetecilere yaptığı açıklamalarda uzun süredir İzmir'de bulunduğunu ve buradan işlerini yürüttüğünü belirtti. Sağlıklı beslenme konusundaki disiplinini koruduğunu söyleyen Boz, Hadise hakkında da olumlu sözler sarf etti.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Murat Boz: "İzmir'de Olmak Bana Tatil Gibi Geldi"

Habertürk'ün haberine göre, ünlü şarkıcı Murat Boz, Kıbrıs'ta gerçekleştirdiği konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uzun süredir İstanbul'da görünmemesiyle ilgili soruya Boz, bu sene İzmir'de vakit geçirdiğini ve işlerini oradan yürüttüğünü belirtti. "Tatil yapmamış olsam da, İzmir'de olmak bana tatil gibi geldi," diyen Boz, konser döneminin yaz aylarında yoğun geçtiğini, genelde İstanbul’dan işlere gittiğini ancak bu yıl bir değişiklik yaparak İzmir'de kaldığını söyledi. Boz, gelecekte İzmir'e tamamen taşınmayı da düşündüğünü ifade etti ve "Ege Bölgesi’ni çok seviyorum," dedi.

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Hakkında Açıklamaları:

Murat Boz’a sıkça sorulan diyet sorusu yine gündeme geldi. Sağlıklı beslenme konusunda uzun yıllardır kararlı olduğunu belirten Boz, "Yaklaşık 7-8 yıldır hayatımda tuz, şeker ve un yok. Ekstra tuz ya da şeker katmam, tatlı ve ekmek hiç yemem. Sahne performansım için bu konuda çok dikkatliyim, gerçekten büyük fark ediyor," diye konuştu. Ayrıca glütenin kendisini etkilediğini ancak arada diyetini bozduğunu da ekleyen Boz, "O zaman ne varsa, kebap dâhil hepsini yiyorum,” şeklinde esprili bir yorum yaptı.

Hadise ile İlişkisi Hakkında:

Murat Boz, Hadise ile aralarının nasıl olduğu yönündeki soruya da yanıt verdi. Boz, Hadise'nin her alanda başarılı olduğunu belirterek, "Müzikte zaten imzasını attı, sinemada da enteresan işler çıkaracağından eminim. Filmi çıktığında büyük merakla izleyeceğim. Hadise'nin aşığıyım, onu çok seviyoruz," diyerek Hadise’ye olan sevgisini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Edirne’deki 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nda Türkiye 7 Madalya Kazandı

Edirne’deki 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası’nda Türkiye 7 Madalya Kazandı