Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Manisa Haber Göçük Altında Kalan İşçi kurtarılamadı..

Göçük Altında Kalan İşçi kurtarılamadı..

Manisa'da fabrikanın kanalizasyon hattı için açılan çukurda meydana gelen göçük, bir işçinin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olay, yetkililer tarafından inceleniyor.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Göçük Altında Kalan İşçi kurtarılamadı..

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde Kanalizasyon Hattı İçin Açılan Çukurda Göçük Meydana Geldi

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın kanalizasyon hattı için açılan çukurda meydana gelen göçük sonrasında, işçilerden Selim Çankaya'nın göçük altında kaldığı ihbarı üzerine, olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Salihli'deki Fabrika Göçüğünde Hayatını Kaybeden İşçi Belirlendi

Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda göçük altında kalan Selim Çankaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sonrasında ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nisan Ayında İş Cinayetlerinde En Az 163 İşçi Hayatını Kaybetti

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG) tarafından yayınlanan rapora göre, nisan ayında Türkiye genelinde en az 163 işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti. 2024 yılının ilk dört ayında ise bu sayı 597'ye yükseldi.

İş Cinayetlerinin İşkollarına Göre Dağılımı

Nisan ayında meydana gelen iş cinayetlerinin işkollara göre dağılımı şu şekilde gerçekleşti: İnşaat ve Yol işkolunda 51 işçi, Tarım ve Orman işkolunda 36 emekçi (8 işçi ve 26 çiftçi+2 balıkçı), Konaklama ve Eğlence işkolunda 20 işçi, Taşımacılık işkolunda 10 işçi, Savunma ve Güvenlik işkolunda 8 işçi, Belediye ve Genel İşler işkolunda 8 işçi, Madencilik işkolunda 5 işçi, Gıda ve Şeker işkolunda 3 işçi, Ticaret, Büro, Eğitim ve Sinema işkolunda 3 işçi, Enerji işkolunda 3 işçi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler işkolunda 3 işçi, Çimento, Toprak ve Cam işkolunda 2 işçi, Metal işkolunda 2 işçi, Gemi, Tersane, Deniz ve Liman işkolunda 2 işçi ve Sigorta işkolunda 1 işçi hayatını kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2 Göçmenin Cesedine Ulaşıldı: Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

2 Göçmenin Cesedine Ulaşıldı: Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor