Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Manisa Haber Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek yönetim kadrosunu tanıttı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek yönetim kadrosunu tanıttı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yeni yönetim kadrosunu tanıttı. Hedefinin vatandaşlara mutluluk yaşatmak olduğunu belirten Zeyrek, icraatlarını detaylı bir şekilde açıkladı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek yönetim kadrosunu tanıttı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Yönetim Kadrosunu Tanıttı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni yönetim kadrosu ve göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları anlattı.

Zeyrek, Vatandaşların Su Fiyatlarından Şikayetçi Olduğunu Belirtti

Zeyrek, seçim sürecinde vatandaşların su fiyatlarından şikayetçi olduğunu ve bu nedenle sembolik bir rakam olan 1 TL karşılığında suyu vatandaşlara sunduklarını belirtti.

Toplu Ulaşımda Yapılan Destekler Hakkında Bilgi Verdi

Zeyrek, toplu ulaşımda yapılan desteklerle ilgili olarak araç sayılarının artırılacağını ve toplu taşıma araçlarında yapılan değişiklikleri açıkladı. Ayrıca yaşlı bakım evlerinde destek miktarlarının revize edildiğini ve esnafların otopark kullanım sürelerinin artırıldığını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, vatandaşlara verdiği desteklerin devam edeceğini ve yeni projelerin hayata geçirileceğini söyledi. Zeyrek, hükümetin aldığı tasarruf tedbirlerine rağmen şehrin ekonomisine destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, Manisa'nın tüm ilçelerinde halk ekmek uygulamasının başlatılacağını ve yeni nesil tramvay projelerinin hayata geçirileceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Yarımada Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Günay seçildi

İzmir Yarımada Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Günay seçildi