Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Manisa Haber Manisa’da Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi: Yollar Sular Altında, Trafik Felç Oldu

Manisa’da Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi: Yollar Sular Altında, Trafik Felç Oldu

Manisa ve çevresinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Akhisar ilçesinde su baskınları yaşanırken, İzmir-İstanbul karayolunda trafik durma noktasına geldi.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Manisa’da Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi: Yollar Sular Altında, Trafik Felç Oldu

Manisa kent merkezi ve ilçelerinde akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Akhisar ilçesinde şiddetini artıran yağışlar nedeniyle yollar ve sokaklar sular altında kaldı. İlçeye bağlı Ragıpbey Mahallesi’nin 16 ve 156 sokak kesişimlerinde ev ve iş yerlerini su bastı. Su baskınlarıyla mücadele için Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ekipleri bölgeye sevk edildi.

Sağanak yağış, 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilinin son gününe denk gelince, Manisa-İzmir-İstanbul karayolunda da trafiği olumsuz etkiledi. Karayolunun bazı kesimlerinin su altında kalması nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Araç kuyruğu, Manisa’dan yaklaşık 50 kilometre mesafedeki Akhisar ilçesine kadar uzandı.

Sürücüler ve vatandaşlar, su baskınları ve trafik yoğunluğu nedeniyle zor anlar yaşadı. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve alternatif güzergâhları kullanmaları konusunda uyardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın Ani Vefatı Futbol Dünyasını Yasa Boğdu

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın Ani Vefatı Futbol Dünyasını Yasa Boğdu