Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın Ani Vefatı Futbol Dünyasını Yasa Boğdu

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın Ani Vefatı Futbol Dünyasını Yasa Boğdu

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın 39 yaşında ani vefatı futbol dünyasında büyük üzüntü yarattı. Bamba’nın cenazesi İzmir’den Fransa’ya nakledilecek ve tüm profesyonel müsabakalar öncesinde saygı duruşunda bulunulacak.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın Ani Vefatı Futbol Dünyasını Yasa Boğdu

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba’nın ani vefatı futbol dünyasını derin bir üzüntüye boğdu. 39 yaşında hayata veda eden Bamba’nın cenazesinin, ailesinin isteği doğrultusunda İzmir’den Fransa’ya nakledileceği bildirildi. Teknik direktörün naaşı, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Morgu’nda muhafaza ediliyor. Eşi Chole Elizabeth Bamba’nın cenazenin Fransa’ya gönderilmesi talebi üzerine düzenlemeler yapıldı. Bamba’nın iki kızının da Fransa’da yaşadığı belirtildi.

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, Genel Menajer Cenk Karayel ve Futbol Federasyonu yetkilileri, acılı ailenin yanında olmak için Manisa’ya giderek destek verdi.

Bak’tan Anma

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak başta olmak üzere, Futbol Federasyonu, Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri Sol Bamba için başsağlığı mesajları yayımladı. Bamba’nın ani vefatının ardından bu hafta oynanan tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Sol Bamba’nın futbol camiasındaki yeri ve hatırası daima yaşatılacak. Futbol dünyası, hem sporcu hem de teknik direktör olarak iz bırakan Bamba’ya duyduğu saygıyı ve sevgiyi, onu anarak göstermeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Köyceğiz'de 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası Hız Kesmeden Devam Ediyor

Muğla Köyceğiz'de 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası Hız Kesmeden Devam Ediyor