Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Bodrum'un 2024 Gündemi: Pahalılık, Süreyya Yalçın ve Miam Restoran

Bodrum'un 2024 Gündemi: Pahalılık, Süreyya Yalçın ve Miam Restoran

Bodrum'da bu yılın en çok konuşulan konuları arasında pahalılık, ünlü isimler ve popüler mekanlar yer alıyor. İşte Bodrum Türkbükü'nden son haberler.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Bodrum'un 2024 Gündemi: Pahalılık, Süreyya Yalçın ve Miam Restoran

Bu yıl Bodrum, Türkiye’nin en çok konuşulan konularından biri oldu: pahalılık. Yunan adalarını tercih eden tatilcilerin yanı sıra, Bodrum’daki esnafın zorluğu ve milyarderlerin yatlarıyla koyları ziyaretleri de konuşuluyor.

Türkbükü’nde bir gezintiye çıkarak Bodrum’un 2024 gündemini inceleyelim.

Süreyya Yalçın Klasikleri

Bodrum denince akla gelen isimlerden biri Süreyya Yalçın. Her yıl Bodrum’da farklı konular gündemde olsa da, Yalçın’ın varlığı değişmeyen bir figür olarak öne çıkıyor. Bu yaz başında ABD’den Bodrum’a gelen Süreyya Yalçın, günlerini Mavi Suit’te, akşamlarını ise Miam Restoran’da geçiriyor.

Mavi Suit, bu yıl yenilenen konseptiyle konuklarını memnun etmeye devam ediyor. Ancak, teknede kolunu kıran Süreyya Yalçın, yazın son günlerini Mavi Suit’in iskelesindeki locası yerine restoranda arkadaşlarıyla sohbet ederek geçiriyor.

Süreyya Yalçın’ın Türkbükü’nde inşa ettirdiği otelin ise önümüzdeki yıl tamamlanacağı ve sadece dostlarına misafirhane olarak açılacağı belirtiliyor.

En Gözde Mekan: Miam

Türkbükü’nün en popüler mekanı bu yıl da Miam Restoran oldu. Bodrum’un zorlu ekonomik koşullarına rağmen, Miam restoran hemen her gece dolup taşıyor. Hizmet kalitesini koruyan ve fiyatlarında büyük bir artış yaşanmayan Miam, DJ Şenol Aycan’ın müzik performanslarıyla da dikkat çekiyor.

Bodrum’daki bu gelişmeler, hem tatilcilerin hem de yerel halkın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da Tarımsal Güçbirliği Kooperatifleri Önemli Adımlar Attı

Muğla'da Tarımsal Güçbirliği Kooperatifleri Önemli Adımlar Attı