Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber 'Dış Ticaret Eğitimi' programının katılımcılara sertifikaları takdim edildi

'Dış Ticaret Eğitimi' programının katılımcılara sertifikaları takdim edildi

Muğla MÜSİAD tarafından düzenlenen ‘Dış Ticaret Eğitimi' programı başarıyla tamamlandı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri sertifikalarını törenle aldı.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
'Dış Ticaret Eğitimi' programının katılımcılara sertifikaları takdim edildi

MÜSİAD Muğla Şubesi, GEKA'ya Sunduğu 2023 Teknik Destek Projesi ile Üyelerine Dış Ticaret Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti Verdi

MÜSİAD Muğla Şubesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) için hazırladığı 2023 Teknik Destek Projesi kapsamında üyelerine ‘Dış Ticaret Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti' sunmaya başladı.

GEKA'ya sunulan proje, MÜSİAD üyelerinin dış ticaret konusundaki bilgi ve deneyimlerini artırmayı hedefliyor ve desteklenmeye değer bulundu.

Dış Ticaret Eğitimi ve Danışmanlık Hizmeti'ne MÜSİAD üyeleri ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinden oluşan 25 öğrenci ve 9 firma katıldı.

Eğitimler, GEKA tarafından belirlenen Eğitim ve Danışmanlık firması tarafından MÜSİAD Muğla Şubesi binasında 10 gün süresince verildi ve sertifika töreni ile son buldu.

Sertifika töreninde MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç, öğrenci ve üyelere hitaben konuşarak, katılımcıları tebrik etti ve iş bulma konusunda destek sözü verdi.

Aykaç, “GEKA'ya sunduğumuz 2023 Teknik Destek Projesi kapsamında üyelerimize ve üniversite öğrencilerine dış ticaret eğitimi vermekten mutluluk duyuyoruz. Eğitim programlarımızı gelecekte de sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Market Çalışanı Cinayet Davasında Mahkeme Heyeti Keşif İçin Olay Yerinde!

Market Çalışanı Cinayet Davasında Mahkeme Heyeti Keşif İçin Olay Yerinde!