Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Evini ve arabasını yakan adam paniğe neden oldu

Evini ve arabasını yakan adam paniğe neden oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Beldibi mahallesinde yaşanan ev ve araçların ateşe verilmesi sonucu çıkan yangın, çevrede endişeye yol açtı. Ormanlık alana yakın gerçekleşen olayda orman ekipleri de müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, zarar gören araçlar ve şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Evini ve arabasını yakan adam paniğe neden oldu

Marmaris Beldibi Mahallesinde Çıkan Yangın Panik Yarattı

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Beldibi mahallesinde çıkan yangın, sokaktaki araçların ve yakınındaki bir evin alevler içinde kalmasıyla birlikte bölge sakinlerini korku ve endişeye sevk etti.

Yangın, S.Y. Adlı Şahsın Neden Olduğu Bilindi

Olayın ilk başta orman yangını olarak algılandığı ancak ekiplerin kısa sürede müdahalesi sonucu asıl sebebin S.Y. adlı şahsın evini ve araçlarını ateşe vermesi olduğu ortaya çıktı.

Ormanlık Alana Yakın Bir Mesafede Meydana Gelen Olaya Hemen Müdahale Edildi

Marmaris Orman İşletme ekipleri ve itfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yanan araçlar kullanılamaz hale gelirken, olayın şüphelisi S.Y. ise polisler tarafından kısa sürede yakalanarak sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! O belediyede makam araçları satışa çıkarıldı

Son dakika! O belediyede makam araçları satışa çıkarıldı