Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber İngiltere, 2025'te Dalaman Uçuşlarını Artırmayı Planlıyor

İngiltere, 2025'te Dalaman Uçuşlarını Artırmayı Planlıyor

İngiltere'nin havayolu firması ve tur operatörü yetkilileri, Marmaris Ticaret Odası Başkanı S. Mutlu Ayhan ile bir araya gelerek 2025 yılında Dalaman'a uçuşları artırmayı planladıklarını açıkladı. İngiltere'den Dalaman'a gelen turistlerin çoğunun Marmaris'i tercih ettiği belirtildi.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
İngiltere, 2025'te Dalaman Uçuşlarını Artırmayı Planlıyor

İngiltere'nin önde gelen havayolu firması ve tur operatörü yetkilileri, Türkiye temsilcileriyle birlikte Marmaris Ticaret Odası (MTO) Başkanı S. Mutlu Ayhan ile bir araya geldi. Görüşmede, İngiltere'nin Türkiye'ye en yoğun uçuş operasyonunu Dalaman üzerinden gerçekleştirdiği ve 2025 yılında bu uçuşların artırılmasının planlandığı açıklandı.

MTO, Marmaris Belediyesi ve YDA Dalaman Havalimanı iş birliğiyle yürütülen destinasyon tanıtım çalışmaları sayesinde Marmaris’in turizm rakamları olumlu yönde ilerlemeye devam ediyor. MTO Başkanı S. Mutlu Ayhan, İngiltere’nin Marmaris için en önemli turizm partneri olduğunu vurgularken, firma yetkilileri de Marmaris’le olan turizm ilişkilerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Firmanın Genel Müdürü Jacob Bramley, Dalaman’a haftalık 89 uçuş gerçekleştirdiklerini ve bu uçuşların büyük kısmının Marmaris'i tercih eden İngiliz turistlerden oluştuğunu belirtti. 2025 yılı için uçuş sezonunu öne çekerek, 14 Mart'ta başlayıp Kasım sonuna kadar devam etmeyi planladıklarını ifade etti.

MTO Başkanı Ayhan, turizm sektörünün ekonomik dalgalanmalardan olumsuz etkilendiğini ancak İngiltere ile geliştirilen iş birlikleri ve dijital reklam kampanyaları sayesinde sektörün büyümesi için çaba gösterdiklerini söyledi. Ayhan, 2024 destinasyon tanıtım kampanyaları ve fuar takvimlerinin belirlendiğini ve kış boyunca çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın’da Tarhana Hazırlıkları Başladı: Tarhana Otuna Yoğun İlgi

Aydın’da Tarhana Hazırlıkları Başladı: Tarhana Otuna Yoğun İlgi