Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Jeep safari turlarına sıkı denetim!

Jeep safari turlarına sıkı denetim!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapılan jeep safari turları sıkı denetim altında. Emniyet ve Jandarma ekipleri, kurallara uymaları için sürücülere ve rehberlere uyarılarda bulunuyor. Turistlerin su savaşları yapması ve kemerlerini açması artık yasak. Kaymakam Nurullah Kaya, Cip Safarilerin denetlenmesi için talimat verdi ve kazaların önlenmesi için dikkat çağrısında bulundu.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Jeep safari turlarına sıkı denetim!

Marmaris'te Jeep Safari Turları Sıkı Denetim Altında

Muğla'nın turizm merkezlerinden Marmaris'in alternatif gezi ve eğlence için düzenlenen jeep safari turları, Kaymakam Nurullah Kaya'nın denetimleriyle titizlikle devam ediyor.

Doğal Güzellikler Arasında Heyecan Dolu Jeep Safari Turları

Marmaris'in en popüler aktivitelerinden biri olan jeep safari turları, toz, taş ve çamurlu dağ yollarında, nehirler arasında gerçekleştiriliyor ve Bölge Trafik İstasyonu ekipleri tarafından sık sık denetleniyor.

Kaymakam Kaya'dan Jeep Safari Uyarısı: Kurallara Uymak Şart!

Kaymakam Nurullah Kaya, jeep safari sırasında turistlerin ve rehberlerin kurallara uyması gerektiğini vurgulayarak, fotoğrafçıların araç üzerinde tehlike oluşturacak şekilde bulunmamaları gerektiğini belirtti ve kuralların asla esnetilmeyeceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'nin eski Başkanı Trump suçlu bulundu!

ABD'nin eski Başkanı Trump suçlu bulundu!