Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Köyceğiz'de 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

Köyceğiz'de 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında başladı. Turnuvaya Köyceğiz dışından da takımlar katılıyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Köyceğiz'de 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası başladı. Köyceğiz Delta Plajında gerçekleştirilen turnuva, Perşembe gününden Pazar gününe kadar dört gün sürecek.

Köyceğiz 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası’na, Ege Bölgesi'nden veteran takımların yanı sıra Köyceğiz dışından da birçok takım katılıyor. İlk gün maçlarında Filenin Yıldızları-Oyun Bozan, Köyceğiz Aslanları-Köyceğiz Gençlik Spor, Muhteşem Üçlü-Filenin Yıldızları, Oyun Bozan-Muhteşem Üçlü, 1 Acılar-Köyceğiz Veteran, Köyceğiz Belediye Spor (B)-Altın Kızlar ve Köyceğiz Belediye Spor (A)-Bahçeşehir Koleji takımları mücadele etti.

Turnuva boyunca kıyasıya rekabet yaşanırken, etkinlik hem sporcular hem de izleyiciler için büyük bir coşkuya sahne oluyor. Köyceğiz'deki plaj voleybolu turnuvası, hem sporseverler için keyifli anlar yaşatıyor hem de Zafer Bayramı’nın ruhunu spor yoluyla kutlamanın önemini vurguluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa ve Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Manisa ve Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı