Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Muğla Köyceğiz'de 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası Hız Kesmeden Devam Ediyor

Muğla Köyceğiz'de 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası Hız Kesmeden Devam Ediyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası, Türkiye'nin dört bir yanından katılan 41 takımın mücadeleleriyle devam ediyor. Turnuva, 30 Ağustos Zafer Kupası'na özel olarak Ege Bölgesi veteran takımlarının rekabetine sahne oluyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Muğla Köyceğiz'de 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası Hız Kesmeden Devam Ediyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Köyceğiz Belediyesi, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Köyceğiz Akademi Spor Kulübü'nün iş birliğiyle düzenlenen 3. Zafer Kupası Plaj Voleybolu Turnuvası tüm coşkusuyla sürüyor. "Evinin Sultanları ve Efeleri Plajda" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik, Köyceğiz Delta Plajı'nda veteran voleybol takımlarının rekabetine sahne oluyor.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden 41 takımın katıldığı turnuva, 29 Ağustos Perşembe günü başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel düzenlenen Zafer Kupası'nın ikinci gününde, Köyceğiz Gençlik Spor-Köyceğiz Veteran, Muğla Voleybol Derneği-1 Acılar, Kaf Kaf-Köyceğiz Aslanları, Muğla Voleybol Derneği-Köyceğiz Belediye Spor (A), Dream Team-Jandarma Muğla, Sığla Team-Altın Kızlar, Takım Taklavat-Sağlık Spor, Twister-Tie Break Marmaris, Dream Team-Tarım, Antalya Team-Muğla Voleybol Derneği, Üçlü Piriz-Yarasalar, Köyceğiz Gençlik Spor-Yakamoz, Uyumsuzlar-Dream Team takımları karşı karşıya geldi.

Turnuva, hem sporcular hem de izleyiciler için büyük bir heyecan yaratırken, Ege Bölgesi'nin plaj voleybolu tutkunlarını da Köyceğiz Delta Plajı'na çekiyor. Turnuva, renkli mücadelelere sahne olurken, tüm katılımcılar zafer ruhunu sahaya yansıtıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret Bakan Yardımcısı Ağar: 2028'de Orta Yüksek ve Yüksek Teknolojili Ürünlerin İhracat Payı %49,5'e Yükseltilecek

Ticaret Bakan Yardımcısı Ağar: 2028'de Orta Yüksek ve Yüksek Teknolojili Ürünlerin İhracat Payı %49,5'e Yükseltilecek