Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Tatilciler Ege'ye Doğru Yola Çıkıyor: Turistler Bölgeyi Tercih Ediyor

Tatilciler Ege'ye Doğru Yola Çıkıyor: Turistler Bölgeyi Tercih Ediyor

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerine tek geçiş noktası Çetibeli'nde bayram tatili için 50 bin araç girişi yaşandı. Kurban Bayramı dolayısıyla güvenlik önlemleri artırıldı.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Tatilciler Ege'ye Doğru Yola Çıkıyor: Turistler Bölgeyi Tercih Ediyor

Muğla'nın Turistik İlçelerinde Bayram Yoğunluğu

Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Datça ilçeleri, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte 9 günlük kurban bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Çetibeli mahallesindeki güvenlik ekipleri, araçlarda orman yangınlarına karşı önlemler alarak sürücüleri uyardı ve bayramlarını kutladı.

Trafik denetimlerinde eksik belge bulunan araçlar çekiciyle otoparka gönderildi, gelen araçların çoğunluğu İstanbul, Aydın, Denizli, İzmir ve Gaziantep gibi şehirlerden geldi.

Bodrum'a giriş yapan yerli turistlerin sayısında artış yaşanırken, araçlar 5 kilometrelik yolu 55 dakikada kat edebildi ve ilçe nüfusu 1 milyonu geçti.

Yaz sezonuna hızlı bir başlangıç yapan oteller, müşterilerini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı ve bayram süresince yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Ege Bölgesi'nde bulunan Aydın, Denizli, Muğla ve İzmir gibi şehirler, bayram süresince ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydınlılar için heyecan verici iki müjde var

Aydınlılar için heyecan verici iki müjde var