Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasını Türk Sporcular Kazandı

Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasını Türk Sporcular Kazandı

Türkiye, İstanbul'da düzenlenen 28. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda 63 madalya kazanarak zirveye yerleşti. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, organizasyonun başarılı geçtiğini vurguladı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasını Türk Sporcular Kazandı

İstanbul'da 28.Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası Sona Erdi

İstanbul'da düzenlenen 28.Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası, Beylikdüzü Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonla sona erdi. Bu şampiyonaya 1657 sporcu, 12 farklı ülkeden katıldı.

Türkiye, 63 Madalyayla Birinci Sırada

Türkiye, 14 altın, 17 gümüş ve 32 bronz olmak üzere toplamda 63 madalya kazanarak şampiyonayı genel klasmanda zirvede tamamladı. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini vurgulayarak, "Bu büyük ve önemli şampiyonayı başarıyla tamamladığımız için gururluyuz."

Türk Karate Federasyonu Başkanı'ndan Tebrikler

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, "Teknik ekibimizin, ülke çapından gelen antrenörlerimizin, adil hakemlerimizin yönettiği maçlarla örnek olan mücadeleci sporcularımızın ve organizasyon ekibimizin başarısıdır. Madalya kazansın ya da kazanmasın tüm sporcularımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akbank’tan 1500 TL para iadesi yapılacak! Hemen Başvur

Akbank’tan 1500 TL para iadesi yapılacak! Hemen Başvur