Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez Hayatını Kaybetti

Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez Hayatını Kaybetti

Nilüfer Belediyespor’un Porto Rikolu voleybolcusu Pilar Marie Victoria Lopez, antrenmana katılmayınca evinde ölü bulundu. Kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesinin ardından belirlenecek.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Nilüfer Belediyesporlu Voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez Hayatını Kaybetti

Nilüfer Belediyespor’da forma giyen 29 yaşındaki Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez, habersiz bir şekilde takımın antrenmanına katılmadı. Kulüp yetkilileri, sporcuyla iletişim kurmaya çalışsa da sonuç alamadı. Bunun üzerine Lopez’in Bursa’da yaşadığı eve giden yetkililer, voleybolcunun cansız bedeniyle karşılaştı.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, 28 yaşındaki sporcunun kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesinden sonra belirlenecek. Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or, oyuncularının kaybından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, ayrıntıların savcılık incelemesinin ardından ortaya çıkacağını ve daha sonra kulüp olarak bir açıklama yapacaklarını ifade etti.

Genç sporcunun Instagram hesabından yaptığı son paylaşımın üzerinden henüz 24 saat bile geçmediği görüldü. Lopez, takım arkadaşı Ege Melisa Bükmen ile çektiği fotoğrafına “Meli ve Voleybol” notunu düşmüştü.

Pilar Marie Victoria Lopez, 1995 doğumlu olup, geçtiğimiz sezon Fransa’nın Beziers Volley takımından Nilüfer Belediyespor’a transfer olmuştu. Lopez, aynı zamanda Porto Riko Milli Takımı’nda da forma giyiyordu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ege İhracatçı Birlikleri ABD’deki Turkish Tastes Başarısını Kutladı: İhracatta Büyük Artış

Ege İhracatçı Birlikleri ABD’deki Turkish Tastes Başarısını Kutladı: İhracatta Büyük Artış