Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Göztepe'de Kadro Dışı Bırakılan Yalçın Kayan, Iğdır Futbol Kulübü ile Görüşüyor

Göztepe'de Kadro Dışı Bırakılan Yalçın Kayan, Iğdır Futbol Kulübü ile Görüşüyor

Süper Lig'de Göztepe'nin orta saha oyuncusu Yalçın Kayan, süresiz kadro dışı bırakılmasının ardından Iğdır Futbol Kulübü ile transfer görüşmeleri yapıyor. Teknik direktör Stanimir Stoilov'un affetmeyi düşünmediği Yalçın, kulüple yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Göztepe'de Kadro Dışı Bırakılan Yalçın Kayan, Iğdır Futbol Kulübü ile Görüşüyor

Süper Lig'de geride kalan 4 maçta 6 puan toplayarak 6. sıraya yükselen Göztepe'de, süresiz kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Yalçın Kayan, Iğdır Futbol Kulübü ile transfer görüşmeleri yapıyor. Daha önce Başakşehir ile de temas halinde olan Yalçın için en ciddi teklifi Iğdır FK'nın yaptığı ve transferin yakında netleşeceği belirtildi.

Fenerbahçe maçında takım arkadaşlarını beklemeden soyunma odasına gitmesi ve teknik direktör Stanimir Stoilov ile yaşadığı tartışma nedeniyle kadro dışı kalan Yalçın, Alanyaspor ve Bodrum FK maçlarını tribünden izledi. Bulgar teknik direktör Stoilov'un, Yalçın'ı affetmeyi düşünmediği ve oyuncuyla yolların ayrılacağı ifade ediliyor.

Göztepe altyapısından yetişen Yalçın, 2021-2022 sezonunda Göztepe'nin Süper Lig'den düşmesinin ardından taraftarlarla sorunlar yaşamış, ancak sonraki performansıyla bu durumu düzeltmişti. Geçen sezon 35 maçta 9 gol atan Yalçın, takımına önemli katkılarda bulunmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ege Üniversitesi, NTU Dünya Üniversiteler Sıralaması 2024'te Yükselişte

Ege Üniversitesi, NTU Dünya Üniversiteler Sıralaması 2024'te Yükselişte