Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor İzmir’de Milli Coşku: Gürsel Aksel Stadı Türkiye-İzlanda Maçına Ev Sahipliği Yapacak

İzmir’de Milli Coşku: Gürsel Aksel Stadı Türkiye-İzlanda Maçına Ev Sahipliği Yapacak

Göztepe Gürsel Aksel Stadı, 9 Eylül'de Türkiye-İzlanda maçına ev sahipliği yapacak. Milli Takım, İzmir'de Egeli futbolseverlerle buluşacak.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
İzmir’de Milli Coşku: Gürsel Aksel Stadı Türkiye-İzlanda Maçına Ev Sahipliği Yapacak

Göztepe Gürsel Aksel Stadı, bu akşam saat 21.45'te Türkiye-İzlanda maçına ev sahipliği yapacak. UEFA Uluslar Ligi'nde cuma günü Galler'le deplasmanda golsüz berabere kalan millilerde kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, bu maçta görev yapamayacak. Maç biletleri 250 ve 500 TL arasında satışa sunulurken, İzmir ve Ege'nin dört bir yanından gelen futbolseverler stadyumu dolduracak.

9 Eylül'de Milli Gurur:

İzmir, 9 Eylül'de hem düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü hem de A Milli Futbol Takımı'nın maçını kutlayacak. Gürsel Aksel Stadı, 2 yıl aradan sonra A Milli Futbol Takımı'nı ağırlayacak. İzmir, yıllar boyunca ay-yıldızlı ekibin en önemli maçlarına ev sahipliği yapmış ve 14 Haziran 2022'de Litvanya maçında millileri yeniden karşılamıştı.

2 Yıl Sonra:

Ocak 2020'de açılan Gürsel Aksel Stadı, Türkiye'nin en modern stadyumlarından biri olarak dikkat çekiyor. 14 Haziran 2022'de Uluslar Ligi'nde Litvanya maçına ev sahipliği yapan stat, ikinci milli maçına 9 Eylül'de ev sahipliği yapacak. Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final oynayan A Milli Futbol Takımı, şampiyona sonrası ilk kez İzmir'de sahaya çıkacak.

Yıldızlar Sahada:

İzmirli ve Egeli futbolseverler; Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Merih Demiral, Kerem Aktürkoğlu, Mert Günok, Abdülkerim Bardakcı gibi milli yıldızları izleme fırsatı bulacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), stadyuma sadece passolig kart sistemi ile yüklenmiş bileti olan seyircilerin giriş yapabileceğini duyurdu. Karşılaşma günü stat kapıları 18.45'te açılacak, stat çevresindeki yollar trafiğe kapatılacağından toplu taşıma araçlarının kullanılması öneriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
U18 Millî Takımımız Vaclav Jezek Turnuvası'nı Galibiyetle Tamamladı

U18 Millî Takımımız Vaclav Jezek Turnuvası'nı Galibiyetle Tamamladı