Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor U18 Millî Takımımız Vaclav Jezek Turnuvası'nı Galibiyetle Tamamladı

U18 Millî Takımımız Vaclav Jezek Turnuvası'nı Galibiyetle Tamamladı

U18 Millî Takımımız, Çekya'da düzenlenen Vaclav Jezek Turnuvası'nın son maçında Galler'i 2-1 yenerek turnuvayı bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle tamamladı.
yazar
Edanur Köylü
Editör
U18 Millî Takımımız Vaclav Jezek Turnuvası'nı Galibiyetle Tamamladı

Çekya'da düzenlenen Vaclav Jezek Turnuvası'nda U18 Millî Takımımız, son maçında Galler ile karşılaştı. Pohorelice Stadyumu'nda oynanan mücadelede genç millilerimiz, rakibini 2-1 mağlup ederek turnuvayı galibiyetle tamamladı.

Millilerimize galibiyeti getiren goller 5. dakikada Berkay Aslan ve 66. dakikada Enes Solakoğulları'ndan geldi. Galler'in tek golü ise 84. dakikada Jake Davies tarafından kaydedildi. Bu sonuçla millilerimiz turnuvayı bir beraberlik, bir mağlubiyet ve bir galibiyetle tamamladı.

Maç Kadroları:

Galler:
Luis Lines, Ronan Kpakio (Dk. 71 Isaac Davies), Jac Thomas (Dk. 58 Louis Griffiths), Charlie Walker-Smith (Dk. 46 Brayden Clarke), Rhys Morrish (Dk. 80 Brogan Popham), Charlie Stevens (Dk. 58 Josh Salmon), Makenzie Bradbury (Dk. 71 Henry Kasvosve), Jake Davies, Elliot Myles (Dk. 71 Josh Gentles), Cruz Allen (Dk. 71 Zak King), Iestyn Jones.

Türkiye:
Ömer Bircan Camcı (Dk. 46 Burak Alp Çakmak), Mustafa Özbay (Dk. 90+2 Berat Luş), Deniz Emre Ofli, Boran Eligüzel, Kerem Arık (Dk. 67 Haktan Şener), Ege Araç, Berkay Aslan, Enes Solakoğulları, Ömer Arda Kara, Arda Öztürk (Dk. 46 Kubilay Gülmen), Hüseyin Maldar (Dk. 80 Hasan Hüseyin Bulut).

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Miçotakis: "Türkiye ile Sorunlarımızı Çözersek Silah Yatırımlarına İhtiyacımız Olmaz"

Miçotakis: "Türkiye ile Sorunlarımızı Çözersek Silah Yatırımlarına İhtiyacımız Olmaz"