Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Spor Sipay Bodrum FK, Göztepe Maçında Üç Puan Hedefliyor: Ege Bilsel "Arda Güler Gibi Ülkemi Temsil Etmek İstiyorum"

Sipay Bodrum FK, Göztepe Maçında Üç Puan Hedefliyor: Ege Bilsel "Arda Güler Gibi Ülkemi Temsil Etmek İstiyorum"

Sipay Bodrum FK, Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçta galibiyet hedefliyor. Ege Bilsel, Arda Güler gibi ülkesini temsil etmek istediğini belirtti.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Sipay Bodrum FK, Göztepe Maçında Üç Puan Hedefliyor: Ege Bilsel "Arda Güler Gibi Ülkemi Temsil Etmek İstiyorum"

Sipay Bodrum FK, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe ile deplasmanda oynayacağı maçta üç puan hedefliyor. Yeşil-beyazlı ekip, Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Takım oyuncularından Ege Bilsel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takıma katkı vermeye başladığı için mutlu olduğunu belirtti. Ege Bilsel, "Ligde ilk galibiyetimizi Tümosan Konyaspor karşısında aldık. Göztepe maçında da iddialıyız. Öncelikle çok heyecanlıyım, profesyonel kariyerimin daha başındayım. Çok çalışıyorum, çok büyük hayallerim, hedeflerim var. Bunları gerçekleştirmek istiyorum. Bodrum'da altyapıda oynadım. Altyapıda oynarken kulübümüz 2. Lig'deydi. Arda Güler gibi ülkemi temsil etmek istiyorum," ifadelerini kullandı. Bilsel, Bodrum FK'nin ileride Avrupa kupalarında oynayabileceğini de belirterek, "Kulübümüz Avrupa hedefi için elverişli. Bu sene ilk hedefimiz ligde kalmak," dedi.

Takımın Nijeryalı futbolcusu Gabriel Obekpa da Bodrum FK forması giymekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Obekpa, "Taraftarımız, tezahüratlarda bulundu. Bu da beni çok iştahlandırdı. Onlar için yüzde 100'ümü vermek için sabırsızlanıyorum. Geçtiğimiz maçta 15-20 dakika süre aldım. Gerçekten benim için çok heyecan vericiydi. Zorlu bir maç sonunda kazandık. Önümüzdeki maç için de aynı şekilde motiveyim. Fiziksel olarak da kendimi hazır hissediyorum. Süre aldığım sürece elimden geldiğince yapacağım," şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir’de 30 Ağustos Coşkusu: Dron Gösterisi, Mert Demir Konseri ve Spor Etkinlikleri

İzmir’de 30 Ağustos Coşkusu: Dron Gösterisi, Mert Demir Konseri ve Spor Etkinlikleri