Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Teknoloji FutureCommerce360 Konferansı, Perakendenin Geleceğini Masaya Yatırıyor

FutureCommerce360 Konferansı, Perakendenin Geleceğini Masaya Yatırıyor

Alkaş tarafından düzenlenen FutureCommerce360 konferansı, 25 Eylül'de 42 Maslak AVM'de hibrit olarak gerçekleşecek. Perakende sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan etkinlikte, yapay zeka, sürdürülebilirlik, hızlı moda, sosyal medya ticareti ve girişimcilik gibi konular tartışılacak. Ayrıca, Start-up Lounge’da yer alacak firmalar, sektör liderleriyle buluşacak ve bir yarışma ile en iyi start-up’lar belirlenecek.
yazar
Edanur Köylü
Editör
FutureCommerce360 Konferansı, Perakendenin Geleceğini Masaya Yatırıyor

Alkaş tarafından düzenlenen ve perakende sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren FutureCommerce360 konferansı, bu yıl da "Geleceğin Ticareti, Ticaretin Geleceği" mottosuyla 25 Eylül'de 42 Maslak AVM'de hibrit olarak gerçekleşecek. Konferans, perakendenin tüm alt sektörlerinden üst düzey karar vericileri, fikir önderlerini, çok kanallı ve online perakendecileri, lojistik ve stok yönetimi şirketlerini, dijital pazarlama şirketlerini, e-ticaret teknoloji sağlayıcılarını ve girişimcileri bir araya getirmeyi hedefliyor.

Konferansta, ticaretin tüm paydaşlarının sektörle ilgili görüşleri detaylı bir şekilde ele alınacak. Yapay zeka, sürdürülebilirlik, hızlı moda, sosyal medya ticareti, perakende sektöründe girişimcilik, e-ihracat stratejileri, jeopolitik riskler ve ticaretin evrilen dinamikleri gibi birçok konu tartışılacak. Bu yılki ana tema, "For omni" olarak belirlenen ve bütüncül, çok yönlü bir yaklaşımla yenilikçilik, entegrasyon, ilham verme ve etki başlıklarını içeren bir içerik sunacak.

Konferans sırasında Start-up Lounge’da, 14 start-up firma perakende sektörünün önde gelen isimleriyle özel networking yapma fırsatı bulacak. Carrefoursa, Coca Cola, Defacto, Ege Yapı, Flo, İş Bankası Yapay Zeka Fabrikası, LC Waikiki, Watsons, Koton ve Penti gibi büyük firmaların yer aldığı bu alanda start-up’lar, sektör liderleriyle buluşacak.

Ayrıca, FutureCommerce360 bu yıl girişimcileri bir yarışma ile de destekleyecek. Alkaş ve Danışma Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, 32 firma arasından en iyi 5 start-up markası seçildi. Bu markalar, "Geleceğin Ticaretinde Söz Sırası Girişimcilerde" oturumunda sahne alarak girişimlerini sunacak ve katılımcı oylaması ile ilk 3 belirlenecek. Finalist start-up firmaları, perakende sektörünün üst düzey isimleriyle buluşarak sektöre katma değer sağlayabilecekleri yolları tartışacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'in Kurtuluşu Coşkuyla Kutlandı: Başkan Tugay'dan Solo Türk Tepkisi

İzmir'in Kurtuluşu Coşkuyla Kutlandı: Başkan Tugay'dan Solo Türk Tepkisi