Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Yerel Ege Bölgesi'nde Bulunan İllerde Hava Durumu Detayları Belli Oldu!

Ege Bölgesi'nde Bulunan İllerde Hava Durumu Detayları Belli Oldu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Bölgesi için sağanak yağış uyarısında bulundu. Hava durumu değerlendirmelerine göre, öğleden sonra Denizli, Aydın ve Muğla çevresinde yağış bekleniyor.
yazar
Haber Merkezi
Ege Bölgesi'nde Bulunan İllerde Hava Durumu Detayları Belli Oldu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü: Ege Bölgesi'nde Denizli Çevrelerinde Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Bölgesi'nde öğleden sonra Denizli çevrelerinde sağanak yağışın beklendiğini duyurdu.

Son değerlendirmelere göre, yağışların kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ülkenin kuzeydoğusu, Güney Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu olacağı, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Denizli, Burdur'un güneyi, Malatya'nın batısı ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü yağış alacağı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU Az bulutlu ve açık olacak, ilerleyen saatlerde güneyin iç kesimlerinde parçalı bulutlu hava hakim olacak, öğleden sonra Denizli çevrelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

A.

KARAHİSAR °C, 34°C Az bulutlu ve açık olacak, DENİZLİ °C, 41°C Az bulutlu ve açık, ilerleyen saatlerde parçalı bulutlu olacak, öğleden sonra kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağış alacak. İZMİR °C, 38°C Az bulutlu ve açık, MANİSA °C, 39°C Az bulutlu ve açık olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de Kontrol Altına Alınamayan Yangın, Çevredeki 2 Villaya Sıçradı!

İzmir'de Kontrol Altına Alınamayan Yangın, Çevredeki 2 Villaya Sıçradı!