Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA İzmir Haber İzmir’de Anne Kartı uygulaması!

İzmir’de Anne Kartı uygulaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, annelere destek olmak için Anne Kartı uygulamasını başlattı. Bu uygulama ile çocuğu olan kadınlara ulaşım desteği sağlanacak. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, annelere destek amacıyla bu adım atıldı.
yazar
Deniz Solmaz
Özlem Deniz
İzmir’de Anne Kartı uygulaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Anneleri Desteklemeye Başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Anne Kartı uygulaması ile çocuk sahibi kadınlara ulaşım desteği sunmaya karar verdi ve bu uygulama kapsamında 0-4 yaş arası çocuğu olan annelere 60 kontörlük biniş hakkı tanıyacak.

Uygulama Dr. Cemil Tugay'ın Seçim Vaatleri Arasında Yer Alıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın seçim vaatleri arasında yer alan Anne Kartı uygulaması hayata geçirildi ve 0-4 yaş arası çocuğu olan annelere ulaşım araçları için 60 kontörlük biniş hakkı sunulmaya başlandı.

Toplamda 9 Bin 723 Hane Yararlanacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kadınları ve çocukları önceliklendiren uygulamaları yaygınlaştırmayı planladıklarını belirterek, 0-4 yaş grubundaki Anne Kartı'ndan 7 bin 695 ailenin faydalanacağını, 4-5 yaş grubu için ise 2 bin 28 aileye destek verileceğini ve böylece toplamda 9 bin 723 hane uygulamadan yararlanmış olacağını açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı evinin balkonundan düşerek öldü

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı evinin balkonundan düşerek öldü