Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Magazin Ünlü modacı Tolga Çam, tekne turunda saldırıya uğradı iddiasıyla şok edici haber başlığı!

Ünlü modacı Tolga Çam, tekne turunda saldırıya uğradı iddiasıyla şok edici haber başlığı!

Modacı Tolga Çam, ailesiyle tatil için Fethiye'ye gitti. Tekne turunda Kaptan Remzi Kasapoğlu'na saldırdığı ve eşi Emine Kasapoğlu'nu darbettiği iddia edildi. Çam ise şiddet olayının olmadığını belirtti. Kaptan Kasapoğlu ise Çam'ı suçladı.
yazar
Haber Merkezi
Haberleri
Ünlü modacı Tolga Çam, tekne turunda saldırıya uğradı iddiasıyla şok edici haber başlığı!

Moda Tasarımcısı Tolga Çam Fethiye'de Tekne Kavgası Çıkardı

Moda dünyasının ünlü ismi Tolga Çam, geçtiğimiz 15 Haziran'da ailesiyle birlikte Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde kiraladıkları charter tekneyle denize açılarak çıktığı tatilde yaşanan olayla gündeme geldi.

Çam'ın iddialara göre tatil boyunca memnuniyetsizliklerini dile getirdiği kaptan Remzi Kasapoğlu'na hakaretlerde bulunarak saldırdığı ve kaptanın eşi Emine Kasapoğlu'nu da darp ettiği öne sürüldü.

Olayın ardından Sahil Güvenlik ekipleri, tekneye yönlendirilerek Tolga Çam ve ailesini alarak Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirdi. Kaptan Remzi Kasapoğlu da ifade vermek üzere ailesiyle birlikte Sahil Güvenlik Komutanlığı'na götürüldü.

Yaşanan kavga anları ise sosyal medyada paylaşılınca her iki taraf da sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Tolga Çam, olayın mağdurunun kendisi ve ailesi olduğunu belirterek yaşanan olayları çarpıtıldığını savundu.

Çam, kaptanın eşine veya başka birine şiddet uyguladığı iddialarının asılsız olduğunu ve herhangi bir şiddet olayının yaşanmadığını öne sürdü. Kaptan Remzi Kasapoğlu ise Tolga Çam'ın kendisine ve eşine hakaret içerikli saldırıda bulunduğunu iddia etti.

Şu an adli sürecin devam ettiği olayda her iki taraf da suçlamaları reddederken, gelişmeler merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antibiyotik direncine karşı umut verici bir keşif yapıldı

Antibiyotik direncine karşı umut verici bir keşif yapıldı