Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Muğla Haber Muğla’da Üniversite Güvenlik Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Muğla’da Üniversite Güvenlik Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde güvenli eğitim ortamının devamı için alınacak tedbirler, Vali Dr. İdris Akbıyık başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısında ele alındı.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Muğla’da Üniversite Güvenlik Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Muğla'da üniversite öğrencilerinin güvenliği ve konaklama ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla düzenlenen Üniversite Güvenlik Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı, Vali Dr. İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı. Valilik 75. Yıl Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve bağlı yükseköğretim kurumları, yurtlar ve çevresinde alınması gereken güvenlik tedbirleri detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Toplantıya; Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutan V. Binbaşı Gökhan Tula, Gençlik ve Spor İl Müdür V. Koray Bali ve İl Göç İdaresi Müdürü Cihad Gezen katıldı.

Vali Dr. İdris Akbıyık, Muğla'nın huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu belirterek, "Ülkemizin farklı bölgelerinden üniversite eğitimi için ilimize gelen öğrencilerin huzur ve güven ortamında eğitim alması önemli. Öğrencilerimizin barınma ihtiyaçları da karşılanmış durumda. Güvenlik konusunda ilgili tüm kurumlarla iş birliği içerisinde gerekli tedbirler alındı. 2024-2025 Akademik yılının tüm öğrencilere ve akademik camiaya hayırlı olmasını diliyorum," ifadelerini kullandı.

Toplantıda, öğrencilerin güvenli bir eğitim yılı geçirmesi için alınacak ek tedbirler ve kurumlar arası iş birliğinin artırılması konularında kararlar alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da 1 Eylül Dünya Barış Günü Suavi Konseri ile Kutlandı

Muğla'da 1 Eylül Dünya Barış Günü Suavi Konseri ile Kutlandı