Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Yerel Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan'dan Kadınlara Yönelik Destek ve Yeni Projeler

Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan'dan Kadınlara Yönelik Destek ve Yeni Projeler

Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, ilçede hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı. Kadınlara yönelik mesleki kurslar ve desteklerin ön planda olduğu projeler, ihtiyaç sahiplerine yapılacak yardımlar ve STK’larla iş birliği çalışmalarıyla ilçenin yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor.
yazar
Edanur Köylü
Editör
Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan'dan Kadınlara Yönelik Destek ve Yeni Projeler

Beylikdüzü Kaymakamı Bülent Karacan, ilçede gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Karacan, özellikle kadınlara yönelik projelere dikkat çekerek, Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla kadınların destekleneceğini ve mesleki gelişimlerinin sağlanacağını belirtti. Ayrıca, limana giden yol üzerindeki otoparkların yeniden yapılandırılması ve asayişin daha sıkılaştırılması konularına da değindi.

Eğitim ve Mesleki Gelişim Odaklı Çalışmalar:

Kaymakam Karacan, Beylikdüzü’ndeki okulların yeni eğitim-öğretim yılına eksiksiz hazırlandığını ifade etti. Meslek Eğitim Merkezleri (MESEM) aracılığıyla vatandaşlara meslek edinme konusunda destek sağlanacağını belirten Karacan, kadınlara yönelik mesleki kursların açılarak ailelerin ekonomik anlamda güçlendirilmesinin hedeflendiğini vurguladı.

İhtiyaç Sahiplerine Destek:

Muhtarlarla iş birliği yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edileceğini söyleyen Karacan, bu kişilere her türlü yardım ve desteğin sağlanacağını belirtti. Düzenli olarak kadınlarla özel toplantılar yaparak, ailelerine mesleki destek verecek çalışmaların yürütüleceğini de ekledi.

STK'lar ve Esnaflarla İş Birliği:

Kaymakam Karacan, STK'lar ve esnaflarla iş birliği yaparak gençlerle birebir çalışmalar yürütüleceğini ve gençlerin sorunlarına çözümler üretileceğini açıkladı. Bu iş birliğiyle Beylikdüzü’nün daha da güzelleşeceğini dile getirdi.

Beylikdüzü'nün Yaşanabilirliği:

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karacan, Beylikdüzü’nün İstanbul’un en yaşanılır ve güzel ilçelerinden biri olduğunu söyledi. İlçenin daha da güzelleşmesi için çalışmalarının devam edeceğini belirten Karacan, Beylikdüzü’nün her anlamda gelişeceğini vurguladı.

Ziyarette Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği yönetim kurulu üyelerinden Kadir Özel, Emrah Öztürk, Nilgün Ege, Durbey Duran, Hakam Eser, Şeref Özata ve Sabahattin Acar da hazır bulundu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir’de Esnaf Temelli E-Ticaret Platformu Hayata Geçiyor

İzmir’de Esnaf Temelli E-Ticaret Platformu Hayata Geçiyor