Güvenilir ve Hızlı Haberin Adresi
ANASAYFA Yerel Özgür Özel, İzmir’de Deprem Düdüğü Çalarak Ankara’ya Mesaj Verdi

Özgür Özel, İzmir’de Deprem Düdüğü Çalarak Ankara’ya Mesaj Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda deprem düdükleriyle kentsel dönüşüm bekleyen bölgeler için Ankara’ya mesaj gönderdi: "Hadi artık imzaları atın."
yazar
Edanur Köylü
Editör
Haberleri
Özgür Özel, İzmir’de Deprem Düdüğü Çalarak Ankara’ya Mesaj Verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Belediye Sokağı’nda kurulan stantları gezdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin stantlarını ziyaret eden Özel, çocuklarla birlikte deprem düdükleri çalarak, İzmir’in kentsel dönüşüm bekleyen birçok bölgesi için Ankara’daki yetkililere mesaj gönderdi. Özel, “Deprem çok tehlikeli. Ankara’da imzaları bekleten amcalara ‘Hadi artık imzaları atın’ diye uyarı düdüğü çalacağız. İmzaları, pazartesi günü atacaklar” dedi.

Özel ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanlığı standında bilgi aldı ve CHP Genel Merkezi’nin Bal ve Mayıs isimli köpekleri için ödül mamalarından aldı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı standında da itfaiyecilere orman yangınlarındaki emeklerinden dolayı teşekkür etti.

İZSU Genel Müdürlüğü standında ise musluktan akan suyu içen Özel, “Sağlık Bakanlığı verilerine göre İzmir’de çeşme suyu yüzde 99 oranında içilebiliyor” bilgisini aldı. Sanal gözlük deneyimi ve yapay zeka destekli ESHOT otobüsünde de bilgi alan Özel, fuar boyunca çocuklarla yakından ilgilendi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum FK, Eduard Sobol’u Kadrosuna Katmak İstiyor: Sol Kanada Güç Takviyesi

Bodrum FK, Eduard Sobol’u Kadrosuna Katmak İstiyor: Sol Kanada Güç Takviyesi